Nintendo voert productie Switch op voor lancering Zelda Tears of the Kingdom

Nintendo voert productie Switch op voor lancering Zelda Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda Breath of the Wild is een van de best verkochte games van Nintendo Switch en natuurlijk een van de beste titels van de console. Daarom maakt Nintendo zich nu al op voor de release van het vervolg Zelda Tears of the Kingdom.

De release van deze langverwachte titel wordt naar verwachting een van de grootste releases van Nintendo hardware in de afgelopen jaren, en dus we moeten op schema blijven en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Zelda Tears of the Kingdom komt uit op 12 mei 2023. op een moment dat de halfgeleidercrisis, chipstekorten en andere problemen die nog steeds aan de pandemie kleven, weigeren te verdwijnen.

Alles klaar voor Zelda Tranen van het Koninkrijk

Leveringsproblemen hebben vooral de PS5 en Xbox Series X getroffen, maar Ook Nintendo Switch heeft de gevolgen van deze hele crisis ondervonden.. Nintendo bereidt zich echter al voor om ervoor te zorgen dat er niets ontbreekt.

Volgens een Bloomberg rapport, Nintendo heeft met Switch-leveranciers gecommuniceerd dat er een productieverhoging komt voor het fiscale jaar dat eindigt in 2024. Dit past bij de releasedatum van Zelda Tears of the Kingdom.

Hoe het ook zij, de Nintendo Switch staat er nog steeds alleen voor wat betreft de verkoop. De console is de best verkochte console van 2022 in de Verenigde Staten en is zeer dicht bij het overtreffen van de 120 miljoen eenheden wereldwijd. Recordcijfers.

En dit verslag komt in het midden van iets heel belangrijks. Nintendo denkt blijkbaar al na over de volgende generatie. Een Nikkei-artikel beweerde dat het bedrijf in onderhandeling is over de productie van zijn volgende console.

Dit heeft velen doen geloven dat Zelda Tears of the Kingdom de laatste grote release voor Nintendo Switch zou kunnen zijn. Het bedrijf verwacht dit jaar ongeveer 20 miljoen consoles te verkopen. Link en Zelda zullen daarbij helpen. Zullen ze zoveel mogelijk winnen als Breath of the Wild?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *