Hou van ze of haat ze, maar laat ze niet ontsnappen: de eerste Rayman Raving Rabbids game is nu gratis beschikbaar op PC.

Hou van ze of haat ze, maar laat ze niet ontsnappen: de eerste Rayman Raving Rabbids game is nu gratis beschikbaar op PC.

Rayman was enkele jaren een personage “mascotte” door UbisoftUbisofts eigen Super Mario, die de hoofdrol speelde in talloze bejubelde platformspellen. Dat veranderde allemaal in 2006, toen Ubisoft uit zijn mouw trok Rayman Raving Rabbidshet begin van het einde voor Rayman…

Dat spel was een verkoopsucces, vooral op de Wii, waar het een saga van spellen van het type gezelschapsspel die uiteindelijk Rayman zelf in de ban deed.

De Rabbids, schreeuwende konijnen en meestal behoorlijk smerig (tenminste voordat ze Davide Soliani die ze in Mario + Rabbids een goede top-to-bottom review gaf) zijn nogal controversiële personages: sommige mensen vinden ze leuk, sommige mensen haten ze.

Rayman Raving Rabbids, gratis op PC

Als je een van degenen bent die Rabbids tolereren, mag je deze promotie niet missen: de eerste Rayman Raving Rabbidsuit 2006, is gratis beschikbaar in de Ubisoft winkel het hele weekend voor de PC.

Ga naar de Ubisoft-winkel en koop het voor €0,00 (de normale prijs is €4,99). Dit aanbod is geldig tot maandag 23 januari om 16:00 CET.

Dit spel dumpte het avontuur en het platformen van wat Rayman 4 had kunnen zijn voor on-rails schiet minigames en andere gevarieerde mechanismen, hoewel Rayman nog steeds de hoofdpersoon is en van alle Rabbids-spellen heeft het de meeste “verhaal”-structuur.

De komst van de Rabbids als Ubisoft mascottes (ze zijn bijzonder populair in Frankrijk, waar ze bekend staan als Les Lapins Cretins, en zelfs hun eigen attractie hebben in het Futuroscope park) hebben Rayman, die twee uitstekende 2D platformers had, niet helemaal geparkeerd, Rayman Origins y Rayman Legendsvan 2011 en 2013.

Dat team, Ubisoft Montpellierzit nu gevangen in het zwarte gat dat Beyond Good & Evil 2 is, dus het is aan Ubisoft Milan om Rayman weer terug te brengen, in een DLC voor Mario + Rabbids Sparks of Hope die in 2023 uitkomt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *