CD Projekt RED bevestigt dat je volgende week The Witcher 3 in fysieke vorm kunt kopen voor PS5 en Xbox X Series.

CD Projekt RED bevestigt dat je volgende week The Witcher 3 in fysieke vorm kunt kopen voor PS5 en Xbox X Series.

De volgende generatie versies van The Witcher 3 Wild Hunt in fysiek formaat hebben nu een officiële releasedatum. Het zal op donderdag zijn 26 januari wanneer we naar elke videogamewinkel kunnen gaan en een exemplaar van The Witcher 3 kunnen kopen voor PS5 en Xbox Series X.

U wist dit waarschijnlijk al: een paar weken geleden is juist deze datum, 26 januari, uitgelekt. En terwijl zelfs een vertegenwoordiger van CD Projekt bevestigde, het was pas vandaag, vrijdag de 20e, dat ze het officieel aankondigden via dit aankondiging op Twitter.

Voor het geval er nog twijfel bestond: de next gen fysieke editie van The Witcher 3 komt op 26 januari uit in de meeste Europese landen, waaronder Spanje, hoewel hij in Latijns-Amerika een paar dagen later uitkomt, op 31 januari.

Hier kunt u zien wanneer de release is gepland The Witcher 3 voor PS5 en Xbox X Series in alle landen.

Alles wat The Witcher 3 Complete Edition op PS5 en Xbox Series X zal brengen.

Natuurlijk is dit de Complete Editie. De bijbehorende schijf bevat het basisspel en de twee uitbreidingen, Hearts of Stone en Blood & Wine.

Het omvat ook alle DLC en updates uitgebracht in de afgelopen zeven jaar. Dat is inclusief de next gen patch, met tientallen visuele, prestatie en technische verbeteringen (met ray tracing), snellere laadtijden, verschillende geïntegreerde mods…

Voeg daarbij gameplayverbeteringen, zoals een schonere kaart zonder zoveel iconen, cosmetische content uit de Netflix-serie (met een eerdere missie), en zelfs enkele nieuwe easter eggs die de community ontdekt…

Wat deze fysieke editie niet lijkt te hebben zijn fysieke extra’s (zoals kaarten of ansichtkaarten), zoals de Nintendo Switch versie wel had: het wordt de “uitgeklede” The Witcher 3 disc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *