De beste Fire Emblem Engage-personages die niet in je team mogen ontbreken

De beste Fire Emblem Engage-personages die niet in je team mogen ontbreken

Tijdens uw avontuur in Fire Emblem Engage ontmoet je personages van alle klassen, persoonlijkheden en types. De overgrote meerderheid van hen kan deelnemen aan de gevechten van elk van de hoofdstukken waaruit het Nintendo Switch-spel bestaat.

Maar zoals vaak het geval is met alles in het leven, zijn er enkele die nuttiger blijken te zijn dan andere. Daarom raden wij u in deze gids nog meer aan. 5 van de beste personages in Fire Emblem Engage qWat u niet mag missen in uw team.

We hebben ze geselecteerd op hun nut in de strijd en hun unieke vaardigheden. Met hen in de strijd zal alles gemakkelijker voor je zijn, dus zorg voor hen en laat ze niet vallen voor hun tijd.

Kagetsu

Kagetsu is een zwaardvechter die zich vanaf hoofdstuk 10 bij je team voegt. Hij is uiterst vaardig en als je hem een level hoger brengt, kun je een geduchte bondgenoot krijgen die vaak zijn snelheid gebruikt om de tegenstander meerdere keren aan te vallen en zelfs een dodelijke critical hit uit te voeren.

Pandreo

Het zal niet lang duren na het werven van Kagetsu wanneer… Pandreo voegt zich bij je team in het rijk van Solm. De kwaliteiten van Pandreo zijn uniek in die zin dat deze hogepriester een expert is in helende spreuken en ook offensief een expert is.

Alcryst

Boogschutters zijn een must in Fire Emblem Engage en de goede man van Alcrystdie beschikbaar zal zijn in hoofdstuk 7, zal meer dan eens van pas komen. Het enige probleem is dat hij kwetsbaar is, maar je kunt hem altijd van achteren gebruiken om eenheden te verzwakken.

Merrin

Als Merrin zich rond het midden van het spel bij je voegt, moet je haar zeker in je team zetten. De wolfrijder is snel, behendig, ontwijkt veel aanvallen en is aanvallend een beest. Het is bijna verplicht om hem in je team te hebben.

Panette

En als je brute kracht wilt die alles van meet af aan aankan, dan is Panette wat je zoekt. Het is een barbaar een bijlzwaaiende stoomwals die altijd een van die eenheden moet zijn die naar de voorhoede gaan om alle soorten vijanden te verpletteren.

Dit zijn enkele van de beste eenheden in Fire Emblem Engage, maar niet de enige. Andere goede voorbeelden en opties zijn Diamant, Chloe, Saphir of Zelkov.

Als je het spel verder in detail wilt leren kennen, raden we je aan te kijken naar de 7 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde en natuurlijk onze recensie van dit geweldige spel voor Nintendo Switch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *