Halo Infinite heeft geen campagne DLC in ontwikkeling, zeggen bronnen

Halo Infinite heeft geen campagne DLC in ontwikkeling, zeggen bronnen

Ondanks recente problemen in 343 Industriesde ontwikkelaar van Xbox heeft geen campagne DLC live voor Halo Infinite op consoles Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Volgens de laatste informatie van bekende bronnen in de industrie worden hiermee de geruchten ontkracht dat de studio de inhoud heeft geschrapt in de nasleep van de laatste ontslagen bij Microsoft.

Maar het doet dat juist om duidelijk te maken dat als er iets geschrapt is in de Roadmap Xbox Game Studios zou eerst op deze moeten bestaan,

Volgens Jason Schreier enerzijds en Jez Corden aan de andere kant, de geruchten dat de Halo Infinite DLC campagne is verwijderd, zijn vals omdat dergelijke inhoud nooit heeft bestaan.

De studio 343 Industries richt zich momenteel op de multiplayermodus van Master Chief’s laatste avontuur en er is momenteel geen downloadbare inhoud voor één speler in ontwikkeling.

De Bloomberg-verslaggever zei: “Hoewel het waar is dat 343 zich richt op multiplayer, is dat gedoe over het schrappen van de DLC-campagne niet waar (ik denk niet dat dat überhaupt gepland was) en veel ervan is misleidend en speculatie.“.

En Windows Central merkte op: “Omdat het zo is. Er was nooit een DLC campagne in actieve ontwikkeling. Ik weet niet hoe je iets kunt verwerpen dat nooit heeft bestaan.“.

De Master Chief is nog steeds op de achtergrond in de multiplayer.

Het gerucht ging dat voordat Bonnie Ross vertrok, Joseph Staten bezig was om met een klein team van ontwikkelaars verschillende campagne DLC’s uit te brengen voor het verhaal van Halo Infinite uitbreiden… in de loop van maanden of jaren.

Deze (nu valse) beweringen dat dit plan in de ijskast werd gezet toen Pierre Hintze en nieuwe managers aankwamen na het vertrek van Ross.

Er werd zelfs gezegd dat zij het te ingewikkeld vonden om nieuwe inhoud voor de campagne te ontwikkelen en dat zij het niet de moeite waard vonden om ermee door te gaan omdat het niet rendabel genoeg was om duurzaam te zijn.

Het was toen dat het ontwikkelingsteam besloten om de DLC campagne volledig te stoppen. en zich voorlopig richten op de multiplayer.

Dankzij Schreier en Corden weten we dat deze geruchten vals zijn en dat… 343i heeft deze DLC nooit in ontwikkeling gehad. en zijn nog steeds gericht op multiplayer.

Nu heeft zelfs Starfield het spel vervangen als vlaggenschip van Microsoft op Xbox X Series boxen in China, zonder te rekenen dat de volgende generatie Xbox zijn ecologische voetafdruk zal verminderen.

Voorlopig blijven we achter met Halo Infinite heeft geen campagne DLC in ontwikkeling. en dat het spel zijn 2023 roadmap al bevestigd heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *