Alle Persona 3 Portable sociale links ontgrendeld via sociale statistieken

Alle Persona 3 Portable sociale links ontgrendeld via sociale statistieken

Het is belangrijk dat we begrijpen hoe sociale banden werken in Persona 3 Portable en onder officiële statistieken die elk van de personages identificeren.

En het feit is dat we de vriendschap op verschillende parameters moeten verbeteren met de karakters als we de belangrijkste doelstellingen van Persona 3 Draagbaar.

In Persona 3 Portable hebben mannelijke en vrouwelijke personages verschillende vereisten om relaties met elkaar vrij te spelen. sociale banden in verband met officiële statistieken.

En dat is dat de mannelijke en vrouwelijke protagonisten van Persona 3 Portable een verschillend aantal sociale banden in hun statistieken hebben, en in de meeste gevallen ontgrendelt het verhogen van een stat naar rang 2, 4 of 6 een nieuwe sociale band.

Alle Persona 3 Portable sociale links ontgrendeld via sociale statistieken.

Academische sociale banden

RANGE MANNEN FEMALE
2 Baby Bebe
4 Akinari Kamiki Akinari Kamiki
6 Mitsuru Kirijo Mitsuru Kirijo

Zoals u kunt zien, krijgen zowel de mannelijke als de vrouwelijke hoofdpersoon dezelfde beloningen voor het bereiken van de rangen, dus in dit opzicht is het niet de moeite waard iets op te merken, aangezien ze hetzelfde zijn.

Charisma sociale banden

RANGE MANNEN FEMALE
2 Nozomi Suemitsu President Tanaka
4 President Tanaka Akihiko Sanada
6 Yukari Takeba

Hier zien we al grote verschillen, want in rang 2 is het verschillend voor het mannelijke en vrouwelijke personage, en bovendien heeft het mannelijke personage de ontsluiting van drie relaties, terwijl het vrouwelijke personage er maar twee heeft.

Sociale banden voor moed

RANGE MANNEN FEMALE
2 Mutatsu Fuuka Yamagishi
4 Mamoru Hayase Mutatsu
6 Fuuka Yamagishi Ken Amada

Ook hier zien we grote verschillen en toch zijn er een aantal relaties die uniek zijn voor zowel het mannelijke als het vrouwelijke personage bij het bereiken van de verschillende rangen.

Met dit in gedachten weet je wat je kunt verwachten als je de verschillende rangen van moed, charisma en academici in Persona 3 Portable vrijspeelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *