Top 10 kaarten van Marvel Snap Pool 2 als het echt interessant wordt

Top 10 kaarten van Marvel Snap Pool 2 als het echt interessant wordt

De Zwembad 2 van Marvel Snapof Serie 2, is als de tweede “zak” met kaarten (van de vijf) waaruit je willekeurige kaarten vrijspeelt naarmate je je verzameling uitbreidt. Je komt er pas bij als je alle kaarten in poule 1 hebt, waarvan er 46 zijn, en je krijgt van het bereiken van de collectieniveau 214.

Poule 2 zijn 25 kaarten in totaaldie je willekeurig ontgrendelt tussen de collectieniveau 222 en 474 (zodra je voorbij level 474 bent, weet je dat je ze allemaal hebt). En deze selectie kaarten wordt echt interessant, met enkele zeer interessante en effectieve kaarteffecten.

Hier hebben wij onze 10 favoriete Pool 2 kaartenvanwege de strategieën en combo’s die je ermee kunt maken.

Het bereiken van niveau 500 is als “het passeren van een fase”.want vanaf hier ga je willekeurig trekken uit poule 3, die 77 kaarten telt en veel langer zal duren om te voltooien, omdat de willekeurige kaarten in de voortgangslijn van het verzamelniveau veranderen in Verzamelkisten die kaarten kan bevatten… of credits.

Als je niveau 500 bereikt, kun je ook de Token Shop gebruiken om kaarten te kopen die je niet hebt, en je kunt zelfs enkele zeldzame kaarten uit poule 4 en Ultrarare-kaarten uit poule 5 krijgen…

Maar voordat we daaraan toekomen, is hier onze selectie van Pool 2-kaarten die je niet mag missen in je deck:

Top 10 kaarten uit Marvel Snap Pool 2

Bucky Barnes (2-1)

Met 2 kosten en 1 energie lijkt het niet erg goed, het is zelfs negatief! Behalve wanneer het wordt vernietigd: als het wordt vernietigd, zal het de Winter Soldaat in dezelfde positie… die 6 kracht heeft. Dit is de enige manier om de Winter Soldaat kaart te spelen.

Als je wilt profiteren van deze merkwaardige mogelijkheid, combineer hem dan met kaarten met de Destroy mogelijkheid, of zet hem tijdelijk in je deck als er prominente locaties zijn die kaarten vernietigen.

Ebony Maw (1-7)

Ebony Maw is een zeer riskante kaart, want hij heeft twee beperkingen: je kunt hem niet spelen na beurt 3, en als je hem eenmaal speelt, kun je geen kaarten meer spelen op die locatie.

Zeer riskant, maar natuurlijk zijn ze 7 vermogenspunten tegen kostprijs 1en ook een goed lokmiddel om de aandacht van je tegenstander af te leiden terwijl je andere locaties vult.

Mantel (2-4)

Cloak is een van de weinige kaarten waarmee je kaarten kunt verplaatsen, een zeer nuttige mogelijkheid om je tegenstander te misleiden en in zekere zin “gratis” kaarten opnieuw te spelen. Dat gezegd hebbende: het wordt de volgende beurt gespeeld, alleen naar die locatie, en beide spelers kunnen het doen.

Gier (3-3)

Een goede kaart om te spelen in combinatie met Cloak, of met andere kaarten en effecten of locaties waarmee je kunt bewegen, want de Vulture krijgt +5 kracht elke keer dat je hem verplaatst.

Leech (5-3)

Dit is een van de beste kaarten om je tegenstander af te kraken, omdat zijn vermogen, wanneer het wordt onthuld, ervoor zorgt dat ALLE kaarten in de hand van je tegenstander worden verwijderd. Als hij wachtte om een kaart te spelen in de laatste beurt, zal dit hem frustreren. Daar staat tegenover dat hij heel weinig macht heeft.

Morbius (2-0)

Een goede strategie is om je deck te vullen met kaarten die je doet afleggen, en Morbius te spelen zodra je kunt. Zijn continue effect, dat het hele spel duurt, geeft hem +2 kracht voor elke kaart waar hij het bloed uit heeft “gezogen”… dat wil zeggen, die je hebt weggegooid.

The Collector (2-1)

Dit werkt hetzelfde als Morbius, maar in plaats van kracht te krijgen als je een kaart weggooit, krijgt het +1 kracht als een kaart in je hand komt van ergens anders dan je deck.

Dit kan worden gebruikt met verschillende kaarten zoals Moon Girl (die je hand verdubbelt), Sentinel (die net zo’n Sentinel oproept), of Agent 13 en Nick Fury, die willekeurige kaarten aan je hand toevoegen.

Nakia (3-2)

Kost 3 en kracht 2, ze heeft een “negatieve balans”, maar maakt het goed met een zeer nuttige Reveal ability: ze geeft de twee meest linkse kaarten in je hand +2 kracht. En aangezien de kaarten die je trekt in je hand willekeurig zijn, kan dit zeer interessante effecten hebben…

Sandman (4-1)

Een van de meest gehate kaarten in de gemeenschap voor het breken van de meta is Sandman, die ook zeer riskant is: wanneer je hem inzet (wat meestal in beurt 4 zal zijn, maar hoe eerder hoe beter), kunnen beide spelers slechts één kaart per beurt spelen.

Visie (5-7)

Een zeer krachtige kaart, met 7 power, en met een unieke mogelijkheid: hij kan elke beurt vrij bewegen. Het is een van de enige kaarten die zo vrij kan bewegen en zo de tegenstander kan misleiden en het zal zijn alsof je hem een tweede keer “speelt” in de laatste beurt.

De Infinaut (6-20)

Een zeer verleidelijke kaart, het heeft 20 power! Het slechte nieuws is dat je het alleen kunt spelen als je de vorige beurt geen kaarten hebt gespeeld (dus waarschijnlijk de vijfde).

Het is erg riskant om de vijfde beurt onbespeeld te laten, maar als je de andere locaties goed beveiligt in de eerste vier beurten, en je tegenstander dwingt slechts één van de twee te counteren, zal hij waarschijnlijk niet verwachten dat je deze bijna onverslaanbare kaart in de volgende beurt speelt.

Hier is de volledige gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals Nick Fury of Zero meta-decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass-kaarten krijgt zonder te betalen, of het beste Guardians of the Galaxy-deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, hoe je snel credits krijgt, de beste methode om aan kaarten te komen en hoe je je collectie op peil brengt en 5 trucs die gevorderde spelers onder de knie moeten krijgen.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, de beste kaarten met kosten 3, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat is en hoe je moet Snappen, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *