Legends Flashback, de console met een onmogelijke selectie van retro games

Legends Flashback, de console met een onmogelijke selectie van retro games

Welkom op een andere zaterdag De verhalen van oom Brunoje zaterdag bijeenkomst met de retro videogames! Vandaag hebben we geen oude console, maar een recent uitgebrachte, die veel retrospellen verzamelt, maar in een combinatie die gek lijkt! Het heet Legendes Flashback en we beloven je dat het goede oude oom Bruno verliefd heeft!

Deze mini-console (die u kunt vinden op de website van Game, die zo vriendelijk is geweest ons een exemplaar te lenen) is het werk van de jongens van AT Spelletjesdie geen erg goede reputatie heeft vanwege de consoles die ze begin jaren 2000 uitbrachten, zoals die Mega Drive die een aanzienlijke achterstand had.

Gelukkig hebben ze zich bij deze gelegenheid verlost met een console die de behuizing van die modellen “recyclet”, maar die een zeer merkwaardige selectie software bevat. Op geen enkele andere console zul je Super Nintendo’s Super Star Wars legaal gemixt vinden met spellen als Aladdin van Mega Drive of Fix-It Felix.

In de video bovenaan deze inhoud ziet u de unboxing en een bespreking van deze Legendes Flashback wat overigens niet te verwarren is met het 50-spel model (dit is het 100-games modelDeze is iets anders!

In feite nodigen we je uit om het spel uitgebreid te bekijken om te delen hoe Bruno ons verrast met zelfs enkele arcade-spelletjes die je sprakeloos zullen achterlaten!

Ontvang 1 jaar Nintendo Switch Onlie + Expansion Pack!

Vergeet niet dat je met Nintendo Switch Online niet alleen kunt genieten van online gameplay, maar ook van gratis SNES en NES spelletjes. Met het Expansion Pack krijg je ook toegang tot exclusieve uitbreidingen voor Splatoon 3, Mario Kart 8 Deluxe en meer. Mega Drive en Nintendo 64 spellen.

We zullen geven wij u een gratis jaarabonnement! Gebruik de QR-code in de video en maak kans op deze sappige prijs – het is eenvoudig om mee te doen! Geniet ondertussen van deze recensie van de retrospellen door de magie Legendes Flashback. En als het niet magisch is, dan is het wel erg “majica”. Ahem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *