9 geweldige PS4 indies voor bodemprijzen onder £5, waaronder geweldige avonturen-, platform- en actiegames

9 geweldige PS4 indies voor bodemprijzen onder £5, waaronder geweldige avonturen-, platform- en actiegames

Met het einde van de maand voor de deur heb je waarschijnlijk behoefte aan “goedkope” weekendplannen. Dat is waar deze PS4 indie games aanbiedingen en PS5.

Dit is een selectie van spellen met bodemprijzenof met andere woorden, voor minder dan 5 euro per stuk; sommige hebben zelfs een extra korting als je PS Plus hebt.

We hebben het over PS4 games met een minimale korting van 75%.. En sommige zijn echte juweeltjes, ook al zijn ze niet zo bekend; wie weet of ze eind januari niet bij je favoriete games terechtkomen.

Het zijn spellen van genres voor alle smaken, van grafische avonturen tot actie, platformers of zelfs horror, zodat iedereen iets kan vinden.

Als je niets kunt vinden, geen nood: de PlayStation Store heeft nog steeds actieve aanbiedingen voor minder dan 20 euro op bijna alle games. 1.000 PS4- en PS5-games en DLCvele tegen historisch lage prijzen. Ze zullen niet zo goedkoop zijn, maar je vindt vast wel iets.

Een manier om tijd te rekken terwijl de 23 belangrijkste PS5- en PS4-releases volgens Sony aankomen, waaraan we de 61 meest geanticipeerde releases van 2023 toevoegen.

En om het kortingsseizoen te openen, beginnen we met een heel bijzonder 2D avonturenspel dat ook nog eens soundtrack gecomponeerd door Mick Gordonbekend van zijn werk aan Wolfenstein, DOOM, Prey,…

9 geweldige PS4 indies voor bodemprijzen, voor minder dan 5 euro

Beautiful Desolation

Beautiful Desolation is een 2D isometrisch avonturenspel vol puzzels en dialogen dat zich afspeelt in de verre toekomst, het is onze PS4’s eerste grote indie tegen minimumprijs, want hij kost minder dan 5€..

Mark is een man uit zijn tijd, op zoek naar zijn verloren broer Don in een futuristisch en ver verwijderd tijdperk dat wordt geregeerd door zeer geavanceerde technologieën die in gelijke mate worden vereerd en gehaat. Met de 80% aanbieding is het voor €3,99 te koop in de PS Store.

Clid de Slak

Clid the Snail was de winnaar van de PS Talents awards, een twin stick actiegame in een duistere fantasiewereld waar de mens is verdwenen en tweebenige, pratende dieren zijn plaats innemen. Het is een andere van de 9 geweldige PS4 indies voor bodemprijzen voor minder dan €5..

Als Clid, een excentrieke en onstuimige slak die net uit zijn citadel is verbannen, sluiten we ons aan bij een andere groep verbannen dieren in een isometrische shooter waarin we de slakkenplaag die het gebied teistert moeten uitroeien; de korting van 80% en de €3,99 in de PS Store zijn een gouden kans om het uit te proberen.

Clid De Slak recensie

RAD

RAD is een 3D actie roguelike. speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waar de mensheid twee keer een Armageddon heeft meegemaakt. Je bent een tiener die het Wasteland betreedt, een voortdurend veranderende radioactieve woestenij vol angstaanjagende onbekende wezens.

Gewapend met een honkbalknuppel en lijdend aan de mutaties om zich aan te passen aan deze nieuwe wereld, deze andere van de grote PS4 indies in de aanbieding en zeer goedkoop: om precies te zijn, €4,99 in de PS Store met 75% korting.

Wat ligt er in het Multiversum?

Wat ligt er in het Multiversum? is een verbazingwekkende puzzel-platformer die zich afspeelt in omgekeerde werelden – zoek je een uitdaging tussen deze 9 geweldige indies met kortingen van minstens 75%.? Dan welkom.

Wissel met één druk op de knop van dimensie, los breinbrekende logische puzzels op en doorkruis de woestenij van het multiversum in een leuk en grimmig verhaal voor slechts € 3,74 in de PS Store dankzij 75% korting.

Lost Words: Beyond The Page

Lost Words: Beyond The Page is een 2D puzzel-platformer waarin je reageert op de woorden op de pagina’s van het dagboek van een meisje; ongetwijfeld een van de populairste spellen ter wereld. PS4 indies die erg goed en weinig bekend zijn, En nog meer voor deze prijs, onder de 5 euro.

Ontdek een verhaal in de levendige wereld van Estoria, waar het persoonlijke dagboek van een jong meisje genaamd Izzy zich ontvouwt terwijl je een fantasieland verkent waar woorden immense kracht bezitten. De 75% korting laat het spel op £3.74 in de PS Store.

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder is de terugkeer van het beste ‘gigantische rotsblokken rollen door historische en artistieke tijdperken’ en torenverdedigingsspel, waardoor het onder deze 9 geweldige PS4 indies tegen bodemprijzen en voor minder dan 5 pond.

Deze vervolg op Rock of Ages is groter en met meer rotsen die het surrealisme en de gameplay versterken, 2 vs 2 multiplayer met nieuwe historische tijdperken en nieuwe graphics, fysica en vernietiging wacht op je voor €2,89 in de PS Store met hun 80% aanbieding of hun pack met de eerste voor €3,99.

Afmeting Drive

Dimension Drive is een originele shmup waarin je moet vechten in twee parallelle slagvelden, maar in één split screen. Je kunt alleen of met een vriend spelen, maar het is zeker een geweldige PS4 indie tegen bodemprijs en voor minder dan £5.

Schakel onmiddellijk tussen schermen om kogels te ontwijken, toegang te krijgen tot geheime gebieden, enz… perfect als je van dit soort spellen houdt of als je op zoek bent naar een uitdaging of je reflexen wilt testen. In de aanbieding, met 75% korting is hij nu €3,24 in de eShop; verlaagd naar €1,94 met PS+.

Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever speelt zich een paar jaar na Super Meat Boy af. Meat Boy en Bandage Girl hebben gelukkig en vrij van Dr. Fetus geleefd voor enkele jaren en hebben nu een prachtig meisje genaamd Nugget.

Deze keiharde platformer komt terug met springen, ontwijken, glijden en slaan door meer dan 5000 levels en eindbazen. Klaar? Door de korting van 80% kost het spel in de PS Store 3,99 pond, maar als je lid bent van PS+ kun je het krijgen voor 2,99 pond.

Evil Inside

Evil Inside is een Spaanse horror game hommage aan die P.T. demo van Silent Hills, het nieuwe project van Jandusoft is dat laatste. geweldige PS4 indie tegen minimale prijs en voor minder dan 5€..

Wij zijn Mark, die terugkeert naar het ouderlijk huis nadat zijn vader gevangen is gezet voor de moord op zijn moeder. Hij wil de stukken van een Ouija bord terughalen om te proberen in contact te komen met zijn moeder en uit te vinden wat er echt gebeurd is. Door de korting van 75% kost het spel €3,24 in de PS Store.

Evil Inside Review

En verder zijn we niet gekomen met de nieuwe ronde van aanbiedingen die te vinden zijn in de PS StoreEen aantal zeer interessante spellen voor een zeer lage prijs.

Deze 9 geweldige PS4 indies tegen bodemprijzen en voor minder dan 5 pond. laten zien dat er grote avontuur-, platform- of actiespellen buiten de AAA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *