Riot Games bevestigt dat het gehackt is en deelt de schade die het heeft geleden en hoe het zijn games zal beïnvloeden

Riot Games bevestigt dat het gehackt is en deelt de schade die het heeft geleden en hoe het zijn games zal beïnvloeden

Riot Games is gehackt, het bedrijf achter League of Legends, TFT, Valorant, Legends of Runeterra of Ruined King heeft zijn beveiliging laten aantasten door een social engineering inbreuk.

Het bedrijf, dat ook interne ontslagen heeft gehad en momenteel bezig is met het tweede seizoen van Arcane, geeft via zijn sociale mediakanalen commentaar op de impact hiervan en hoe zijn games het doen.

Voordat ze wat dieper op deze kwestie ingaan, kunnen ze bevestigen dat persoonlijke gegevens en informatie van spelers niet zijn uitgelekt; dat verzekeren ze tenminste “is er geen aanwijzing” ervan.

Eerder deze week werden systemen in onze ontwikkelomgeving gecompromitteerd door een social engineering aanval.“, begint de Riot Games tweet.

We hebben de antwoorden nu nog niet, maar we willen snel communiceren en laten weten dat er geen aanwijzingen zijn dat spelersgegevens of persoonlijke informatie zijn verkregen.“.

Gevolgd door: “Helaas heeft dit tijdelijk ons vermogen om inhoud te publiceren aangetast. Terwijl onze teams hard werken om het te repareren, verwachten we dat dit onze patches in meerdere games zal beïnvloeden.

Heb geduld met ons terwijl we hieraan werken en we houden u op de hoogte terwijl we dit onderzoeken.“.

De vuist van Riot als icoon en logo is in het slop geraakt.

De getroffen spellen -zoals TFT- zeg: “13.2 was gericht op nieuwe balansupdates (…) Dit probleem zou ons vermogen om alle geplande veranderingen uit te brengen kunnen beïnvloeden.

Maar we werken eraan om de belangrijkste toe te voegen via een hotfix in onze geplande patch.“. Waarop zij volgen: “Alles wat er niet in komt, wordt verplaatst naar 13.3 (8 februari) of toegevoegd aan extra hotfixes.“.

Ondertussen zijn de League of Legends Twitter-account opmerkingen: “Dit kan de leveringsdatum van patch 13.2 beïnvloeden.

Het team is bezig de grenzen te verleggen van wat we kunnen repareren en de meeste van de geplande en geteste balanswijzigingen op tijd te leveren.“.

Voorlopig is de maker van deze spellen die al zoveel lore hebben als achtergrond werkt aan oplossingen om de problemen van deze inbraken te verlichten.

Voorlopig hebben ze gezien hoe Arcane geschiedenis schreef door de eerste geanimeerde streaming serie te worden die een Emmy won.

Riot Games bevestigt hack en de geleden schade en hoe het hun spel zal beïnvloeden.We zullen zien hoe ze zich herstellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *