De beste Sims 4 voorwerpenpakketten die je helemaal gratis kunt krijgen

De beste Sims 4 voorwerpenpakketten die je helemaal gratis kunt krijgen

Al die jaren is er een grote gemeenschap in De Sims 4 die een grote hoeveelheid inhoud hebben vrijgegeven voor de rest van de gebruikers om te downloaden.

Deze inhoud heeft voor het grootste deel gediend om die facetten of elementen aan te vullen die het ontwikkelingsteam in veel van de latere updates van De Sims 4 heeft weggelaten of onvolledig heeft gemaakt.

En we willen vandaag een aantal verpakkingen van. inhoudmet honderden en honderden voorwerpen voor je Sims 4 spellen, die je kunt downloaden.

Er zijn formele, futuristische, strakke en kleurrijke stijlen, en ze passen zeker bij alle buurten en huizen van je Sims 4.

De beste Sims 4 voorwerpenpakketten die je helemaal gratis kunt krijgen.

Felixandresims en HeyHarrie

Het zijn makers van maatwerk die een team hebben gevormd en een geweldige set meubels hebben gecreëerd met opties voor keuken, badkamer, tuin en zelfs kindermeubels.

Het keukenpakket bevat tot 56 items, variërend van tafels, planten en apparatuur; het badkamerpakket bevat 94 stuks en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar moderne opties voor hun badkamers; het tuinpakket bevat 51 stuks, en zal ons uiteraard in staat stellen onze buitenruimte in iets unieks te veranderen; en tot slot is het laatste pakket gericht op meubilair voor kleine sims.

Downloads:

Plumbob Thee Vereniging

Een samenwerkingsverband van inhoudsmakers dat verschillende pakketten die de updates officiële updates van het ontwikkelingsteam.

We hebben een pakket dat gericht is op de tuin met 171 artikelen; een ander pakket met een huwelijksthema met 70 artikelen; en een laatste pakket dat meer gericht is op ruimte en buitenaardse zaken, met 127 artikelen.

Downloads:

Illogicalsims

Content creator gespecialiseerd in minimalistische en moderne custom content. We hebben bijvoorbeeld de minimalistische slaapkamer-, eigentijdse woon- en stijlvolle keukenpakketten die elk 20-25 unieke artikelen bevatten.

Aan de andere kant hebben we hun op Ikea-meubelen geïnspireerde pakket, waar we zitplaatsen, werkbladen, planken, bureaus en nog veel meer gaan vinden.

Downloads:

Littledica

Een andere maatwerkmaker die gespecialiseerd is in het produceren van stijlvolle eigentijdse meubeloplossingen, met drie pakketten die wij aanbevelen en die een veelheid aan meubels bevatten die u kunt afstemmen op alle huizen in uw buurt, omdat ze gebaseerd zijn op het bestaande kleurenpalet en de bestaande stijlen.

Downloads:

Peacemaker

Deze maker heeft meer Art Deco en futuristische thema items, met veel opties om onze buurten een totaal uniek en futuristisch gevoel te geven.

Downloads:

Met de bovenstaande pakketten heb je al honderden en honderden elementen die je in elk van je Sims 4 huizen kunt verwerken.

Als je op zoek bent naar meer, kun je je ook verdiepen in de top 20 mods voor De Sims 4 en de beste mods voor mei, juni, juli en augustus. Ook ALLE cheats, sleutels en codes voor PC, PS4 en Xbox One (2021).

Als je meer uit het spel wilt blijven halen, mag je onze gids met de beste mods voor De Sims niet missen: 50 nieuwe sociale interacties, Superman of Zelda fan objecten en nog veel meer beschikbare opties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *