Red Dead Redemption 2 speler neemt emotioneel en symbolisch afscheid bij sluiting Stadia’s

Red Dead Redemption 2 speler neemt emotioneel en symbolisch afscheid bij sluiting Stadia’s

Red Dead Redemption 2 kan gespeeld worden op PS4PS5, PS5, Xbox, PC, Steam Deck, en Stadiatenminste tot de 18e, toen Google het platform sloot. Nu een speler van de Rockstar heeft een emotioneel en symbolisch afscheid gehad.

Ondanks de controverse over de sluiting, de terugkeer, het laatst toegevoegde spel en de update om de controller vrij te maken, heeft het zoekmachine platform niet bepaald een rooskleurige rit gehad.

Maar het heeft een aantal bitterzoete momenten gehad met de Rockstar Games spelwant een speler stond op het punt 6.000 uur te verliezen en uiteindelijk is het bedrijf hem te hulp geschoten.

Dit heeft momenten gekend die voor het nageslacht zullen blijven, zoals een ander geweldig detail uit de studio en zelfs het prachtige eerbetoon van Stadia uren voor de sluiting.

Maar nu moeten we terug naar waar het echt om gaat: wat was dit afscheid? Via Reddit, een speler van de titel met Arthur Morgan in de hoofdrol heeft besloten zijn paard te bevrijden.

En nu vraag je je af wat hier zo betekenisvol en emotioneel aan is, want het was niet zomaar een paard en het was niet alleen omdat het ZIJN paard was in het spel.

De Stadia Pro controller pakken en dit doen is niet gemakkelijk.

De publicatie luidt: “Mijn merrie Celeste (genoemd naar het verlies van mijn dochter) vrijlaten in de natuur als definitief afscheid van Stadia. Bedankt voor al het plezier, jongens“.

De video verandert radicaal na deze regels en de commentaren staan vol emotionele woorden, bekijk het op eigen risico.

Sommige commentaren op de publicatie zijn ook leuk: “Ironisch genoeg was Celeste een van de laatste spellen die in Stadia werkten.“als het Celeste bergspel een snaar raakte bij Madeline.

Er zijn vaders en moeders van zonen en dochters die commentaar geven op de thread, andere gebruikers enthousiast over wat ze heeft gedaan…. Kortom, er kon geen beter eerbetoon in videogames zijn.

RDR2 is nog steeds erg populair op Steam, maar deze en andere details laten zien dat het zo’n grote titel is dat het nog veel meer gebruikers gaat trekken.

Hierna emotioneel en symbolisch afscheid van de Red Dead Redemption 2 speler bij de sluiting van Google Stadia.Het is alleen nog maar de vraag of hij zijn avonturen kan voortzetten op andere platforms.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *