De acteur die Peter Parker speelt in Marvel’s Spider-Man 2 praat over de “duizelingwekkende” omvang van het vervolg.

De acteur die Peter Parker speelt in Marvel’s Spider-Man 2 praat over de “duizelingwekkende” omvang van het vervolg.

De acteur die Peter Parker tot leven brengt praat over de “geweldige“Marvel’s Spider-Man 2 schaal, de vervolg van Marvel’s Spider-Man op PS5 die onlangs opnieuw werd uitgebracht in PC en Steam Deck met Marvel’s Spider-Man Remastered.

Hijzelf heeft bevestigd dat hij nog steeds werkt aan de nieuw spel van Insomniac Gamesdie hij zo beschreef, maar hij is niet de enige die over de grootsheid van het spel spreekt.

En aangezien velen onlangs Marvel’s Spider-Man Miles Morales bij PlayStation consoles en zelfs op PC, hebben velen sinds 2018 muren beklommen en webben door de hele stad gegooid.

Met dit alles in gedachten beweert de Comic Book Movie media outlet exclusief gesproken te hebben met Yuri Lowenthal over zijn prominente rol als Mon El in Legion of Super-Heroes.

Hoewel dat een andere zaak is, vroegen ze de stemacteur die zijn tonen leent aan Peter Parker… of hij ze wat Marvel’s Spider-Man 2 previewsEn zo is het gegaan.

Ik heb nog een beetje te doen. Het is een enorm spel, dus ik ben nog een beetje aan het werk.“, zei Lowenthal ter bevestiging.

Venom en beide superhelden gaan elkaars haar zien.

Ik weet dat ze vertrouwen hebben in de releasedatum en Insomniac is daar altijd goed in geweest. Ik kan natuurlijk niet te veel zeggen over het spel, maar ik kan wel zeggen dat het geweldig is.

Ik ben echt enthousiast voor jullie om het te spelen. Ze weten dat ze veel moeten invullen van de laatste twee wedstrijden en dat hebben ze gedaan (lacht).“, ging hij verder.

Vergeet niet dat Sony de release van Marvel’s Spider-Man 2 in 2023 heeft bevestigd voor de komende herfst. “Ik kan niet wachten tot mensen het spelen.“.

Zoals verwacht lijkt het erop dat het vervolg nog groter wordt dan zijn voorganger. Het is zeker een van de 61 meest geanticipeerde games van 2023 en een van de meest geanticipeerde PS5 exclusives.

Voorlopig heeft Sony PlayStation zelf de 23 belangrijkste PS5- en PS4-releases in 2023 uitgelicht met een spectaculaire trailer.

En dat is nog afgezien van het feit dat in november Marvel’s Spider-Man Remastered werd gekroond tot Sony’s best verkochte PC spel in de afgelopen maanden.

Nu de acteur die Peter Parker tot leven brengt in Marvel’s Spider-Man 2 heeft commentaar gegeven op de “verbazingwekkend“schaal die het vervolg zal hebben, is er enige wens om speel het op PS5?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *