Granblue Fantasy Relink toont trailer, onthult nieuwe personages en maakt duidelijk waarom het een van de RPG’s is om in de gaten te houden in 2023

Granblue Fantasy Relink toont trailer, onthult nieuwe personages en maakt duidelijk waarom het een van de RPG’s is om in de gaten te houden in 2023

Granblue Fantasy Relink wil worden een van de ARPG’s van het jaar. De titel komt ergens in 2023 naar PS5, PS4 en PC, ziet er spectaculair uit en blijft zijn toekomstige spelers verlichten met nieuwe details.

Cygames Osaka, Granblue Fantasy Relink vordert in ontwikkelingomdat de producent van de serie, Tetsuya Fukuhara, aankondigde dat het spel zich in de polijstfase bevindt. Het team blijft werken aan de release van het spel.

Tot dan kunnen we het doen met een tweede trailer en de nieuwe personages en modi die zijn onthuld.. Zo ziet Granblue Fantasy Relink eruit. Kijk eens naar de nieuwe look:

De nieuwe personages van Granblue Fantasy Relink

  • Charlota – Allied – Small Justice: Kapitein van een orde van heilige ridders, die allen een heilige eed hebben gezworen. Haar zwaard, een wapen dat het kwaad in tweeën splijt, is gelijk aan haar in zowel grootte als kracht.
  • Yodarha – Geallieerd – illusoire zwaardvechter: degenen die door zijn illusoire zwaard zijn geveld, kunnen niet zeggen of het echt was of slechts een droom. Eens een wereldberoemd zwaardvechter, brengt hij tegenwoordig veel tijd door met vissen in afzondering.
  • Narmaya – Bondgenoot – Ephemeral Blade: Een meester zwaardvechter van krijger afkomst, goed getraind in alle vormen van martial arts. Met de zwaardstijlen Dawnfly en Freeflutter danst zijn zwaard met ongeëvenaarde elegantie als hij zijn vijanden neerslaat.
  • Id – Vijand – Foreboding Blade: een ridder van ongeëvenaarde kracht, die momenteel dient als een van Avia’s drie generaals. Hij vormt een bedreiging voor de bemanning tijdens het doorkruisen van het Zegagrande Skydom.

Daarnaast is ook het volgende gepresenteerd twee ondersteunende modi, ideaal voor spelers die nieuw zijn in de serie. Enerzijds is er de Assist Mode, die automatisch combo’s uitvoert of waarmee je gemakkelijk heals of superaanvallen kunt uitvoeren.

In een andere modus kun je het spel ervaren met weinig of geen tussenkomst. Alle acties worden automatisch uitgevoerd, behalve het bewegen van de joysticks om de personages op bepaalde momenten te verplaatsen. Voor spelers van PS5, PS4 en PC hebben nog een tijdje te gaan voordat ze deze titel zien.

Wij herinneren u eraan dat een van de meest genoten games van de franchise nog steeds goed ondersteund wordt. We hebben het over Granblue Fantasy Versus: Een audiovisueel spektakel met het Arc System Works keurmerk dat lijdt aan schaarste en overmatige herhaling in de “star mode”. De toegankelijkheid maakt het gelukkig een vechtspel waar iedereen van kan genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *