Infinity Ward bevestigt terugkeer van uitdagende spelmodus voor Call of Duty Modern Warfare 2 seizoen 2

Infinity Ward bevestigt terugkeer van uitdagende spelmodus voor Call of Duty Modern Warfare 2 seizoen 2

Nieuw jaar, nieuwe Call of Duty. Het is meer een realiteit dan een gezegde, hoewel we nog steeds niet weten of er in 2023 een nieuw spel uitkomt of niet. Wat wel duidelijk is, is dat zowel Call of Duty Warzone 2 als Call of Duty Modern Warfare 2 grote maanden content voor de boeg hebben.

Het “slechte” nieuws is dat we moeten wachten op de 15 februari voor seizoen 2, na een kleine vertraging in de release datum. Er komt echter een langverwachte nieuwkomer voor iedereen.

Call of Duty maakt in veel opzichten een overgangsmoment door. De afgelopen weken heeft Warzone 2 een aanzienlijke daling in actieve spelers gezien, iets waar seizoen 2 iets aan wil doen.

In de loop van deze week heeft Infinity Ward… zal meer details onthullen over het komende seizoen, waarin Modern Warfare 2 multiplayer en COD Warzone 2 veel nieuwe functies krijgen.

Vergeet niet dat 2023 ook een Ranked modus voor Modern Warfare 2 zal verwelkomen, een modus gericht op eSports wedstrijden en toernooien..

Call of Duty gaat “hardcore”.

Wat is er nieuw in seizoen 2? Ze moeten nog worden bevestigd, behalve een geliefde spelmodus die Infinity Ward NIET heeft opgenomen in het eerste seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2.

Dit is het langverwachte speltype Hardcore, ideaal voor ervaren spelers die op zoek zijn naar meer moeilijkheden in multiplayerspellen. Het is een grote, grote terugkeer voor seizoen 2.

Hardcore modus is gebaseerd op drie aspecten: afwezigheid van HUD, verminderde gezondheid en vriendelijk vuur, wat zeker een realistischer beeld geeft. van wat een echte strijd is. En je weet dat Call of Duty dat altijd wil uitbeelden.

Geen HUD? Geen probleem, Hardcore is terug! Volg de multiplayer updates voor Seizoen 02 op onze studio blog later deze week.”.

Infinity Ward zal de komende dagen meer details gevenDe Hardcore modus zal naar verwachting beschikbaar zijn wanneer het tweede seizoen van de multiplayer shooter van start gaat.

In het eerste seizoen hadden we niveau 1een modus die lijkt op Hardcore, maar zonder de volledige verdwijning van de HUD, wat veel veteranen van Activision’s oorlogssaga niet beviel.

Anderzijds krijgt de DMZ-modus van Warzone 2 met Season 2 ook opmerkelijke nieuwe functies, zoals een nieuwe moeilijkheidsgraad, een nieuwe Exclusion Zone en nieuwe contracten.

Call of Duty Modern Warfare 2 is sinds 28 oktober verkrijgbaar op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Vergeet niet dat, net als bij Black Ops Cold War en Vanguard, de titel wordt gesynchroniseerd met de F2P Call of Duty Warzone 2 op PC en consoles.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *