WWE 2K23 onthult releasedatum en bevestigt John Cena als coverartiest van de game

WWE 2K23 onthult releasedatum en bevestigt John Cena als coverartiest van de game

Ben je een fan van WWE op kanaal Cuatro voor het ontbijt? Maak je dan klaar, want 2K Games en Visual Concepts werken al aan een nieuwe WWE 2K aflevering. voor PC en consoles, na het opmerkelijke WWE 2K22 van vorig jaar.

2K heeft de ontwikkeling van WWE 2K23de nieuwe aflevering van de worstel franchise, die opnieuw beschikbaar zal zijn op next-gen consoles en PS4 en Xbox One.

WWE 2K23 wordt een stap vooruit ten opzichte van het vorige deel, met behoud van de traditionele spelmodi, maar met een nog grotere spektakelfactor.

In 2022 hadden we Rey Mysterio als cover van het spel, maar de jongens van Visual Concepts hebben zichzelf overtroffen met de nieuwe editie. Niet meer en niet minder dan John Cena wordt de iconische worstelaar van WWE 2K23..

En de nieuwe aflevering van de saga zal fungeren als een eerbetoon voor de 20ste verjaardag van John Cenadie twee decennia geleden voor het eerst in de WWE ring stapte.

Meer taart, meer spektakel… en John Cena

WWE 2K23 is in ontwikkeling bij Visual Concepts en 2K, die al een aantal jaren verantwoordelijk zijn voor de serie. Dit bevestigt dat EA de worstel-IP voorlopig niet overneemt.

De titel zal binnenkort in de winkels verkrijgbaar zijn 17 maart in de standaardedities, met uitzondering van de Icon-editie, die drie dagen eerder klaar zal zijn, op 14 maart.

WWE 2K23 zal vier editiesEnerzijds is er de standaard editie (69,99 euro), maar fans zullen waarschijnlijk voor de Deluxe Edition (99,99 euro) of de Icon Edition (119,99 euro) willen gaan.

Er is ook een vierde gebundelde uitgave die omvat zowel de next-gen (PS5/Xbox Series) als de old-gen (PS4/One) versies.zoals gebruikelijk voor sporttitels. In de digitale winkels kost het €79,99.

Deze kant op, John Cena staat op alle drie de WWE 2K23 covers.met een zeer uniek ontwerp dat je net boven deze lijnen kunt zien. We misten de goede oude Cena, echt waar.

Het is een genoegen om het verhaal van mijn carrière te vertellen via WWE 2K23 Showcase. 2K heeft fantastisch werk geleverd door de WWE 2K franchise vast te leggen en te versterken via dit concept, en ik ben vereerd om op de cover van WWE 2K23 te staan.”, zegt John Cena.

Wat is er nieuw in deze versie? De hoogtepunten zijn een nieuwe 2K Showcase gericht op John Cenadie terugblikt op zijn meest illustere gevechten, verteld door hemzelf.

Naast enkele nieuwe functies voor MyGM, MyFACTION en MyRISE bevat WWE 2K23 ook spectaculaire multiplayer-wedstrijden met WarGames modus (3v3 en 4v4 varianten)..

De andere grote protagonist van het spel is de zangeres Bad Bunny, die niet alleen de muziek voor het spel zal verzorgen, maar ook een speelbaar personage zal zijn.…maar alleen via bonus DLC (inbegrepen in de season pass).

WWE 2K23 wordt momenteel ontwikkeld door Visual Concepts en 2K Games. De game is beschikbaar op 14 maart (Icon Edition) en 17 maart (alle andere edities) voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *