Microsoft dringt aan op verwachtingenbeheersing voor de Xbox Developer_Direct van deze week

Microsoft dringt aan op verwachtingenbeheersing voor de Xbox Developer_Direct van deze week

Deze week krijgen we eindelijk onze eerste video game aankondiging van het jaar, een Xbox Developer_Direct met informatie over vier Microsoft games die de komende maanden uitkomen… en blijkbaar niets anders.

Dit evenement werd zeer verwacht door fans, vooral na een jaar 2022 met weinig nieuws in het Xbox ecosysteem, maar we moeten dit evenement niet ingaan met de verwachting van een Xbox Games Showcase of iets met een druppel aankondigingen…

…en de Aaron GreenbergVP van Marketing bij Xbox, heeft dat meerdere malen laten weten op Twitter.

Wat je kunt verwachten (en wat niet) van Xbox Developer_Direct.

Greenberg zei een paar weken geleden, toen ze het aankondigden, dat hun doel met de aankondiging van de presentatie is om zo transparant mogelijk te zijn “in termen van de spellen die op de show zullen zijn”.

Dat zijn Redfall, Forza Motorsport 8 en Minecraft Legends, plus een nieuwe update voor The Elder Scrolls Online.

In feite reageerde Greenberg twee dagen geleden op een tweet van KindaFunny gastheer Parris die zei. “verwacht niets meer of minder dan de 4 aangekondigde spellen, en dat iets anders verwachten een teleurstelling betekent.“een gevoel dat Greenberg zelf deelde.

Dus ondanks dat Xbox veel langverwachte games heeft voor 2023 (en daarna), waaronder Hellblade 2, STALKER 2, ARK 2 en Starfield, zal geen van hen aanwezig zijn op het evenement op woensdag 25 januari om 21:00 CET.

Toch wordt het een lang evenement, 43 minuten, dus verwacht gameplaytrailers en ook veel informatie rechtstreeks van de ontwikkelaars, waaronder releasedata voor Arkane’s Redfall en de nieuwe Forza Motorsport, twee van de zwaargewichten die in de eerste helft van 2023 zouden moeten uitkomen, Xbox-only.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *