Redfall prijs gelekt en Deluxe Edition upgrade naar DLC inbegrepen

Redfall prijs gelekt en Deluxe Edition upgrade naar DLC inbegrepen

We kijken er echt naar uit om Redfall in actie te zien. Na hun geweldige werk aan de Dishonored saga en het uitstekende Deathloop, hebben ze nu Arkane Studios is overgestapt op vampieren. Redfall is een van die geweldige Xbox exclusives voor het 2023 dat net begonnen is.

Terwijl we wachten op Starfield, lijkt het erop dat we naar de stad Redfall (in Massachusetts) reizen om het op te nemen tegen hordes vampieren en wezens van de nacht.

Volgens naaste bronnen is Redfall zoiets als Arkane’s ”Far Cry”, want het zal niet alleen een verslavende co-op modus bevatten, maar ook solo speelbaar zijn.

De titel is momenteel in ontwikkeling voor Xbox X Series X|S en PChoewel het natuurlijk bij Game Pass komt op de lanceringsdag.

Wanneer? Dat weten we nu nog niet, maar vergeet niet dat er deze week, op de 25e, een nieuwe Xbox en Bethesda stream is met nieuws over Redfall, Forza 8 en Minecraft Legends.

Redfall prijzen en edities

nu zijn we niet meer verbaasd om over billbill-kun te horen. Hij is de insider die maand na maand PS Plus games lekt, en zijn succespercentage is 100%. Bovendien deed hij onlangs een gooi naar de release van GTA The Trilogy op Steam en de Epic Store.

Nu billbill-kun heeft de officiële RRP van Redfall in Europa onthuldevenals een update voor de Deluxe Edition die ons wat aanwijzingen geeft over wat deze zou kunnen bevatten.

Microsoft heeft geen commentaar gegeven op deze informatie, maar als het waar is, zou het bevestigen wat ze een paar maanden geleden zeiden: zou de prijs van next-gen first party releases stijgen.

Volgens billbill-kunRedfall krijgt een standaard editie en een Deluxe Edition. Als je de eenvoudige editie koopt, kun je een betaalde update kopen die je toegang geeft tot nieuwe cosmetica en, vermoedelijk, een DLC/uitbreiding.

Redfall voor Xbox Series X|S zal hebben een adviesprijs van £79,99 in Europa.. Dit is natuurlijk de prijs in de Microsoft Store, evenals de RRP in fysieke winkels op de lanceringsdag.

Ongeacht of het goedkoper kan of niet, 79,99 euro zal de officiële RRP van Redfall zijn. Met andere woorden, Microsoft neemt het nieuwe prijsbeleid over dat ze enige tijd geleden al hebben laten vallen.

Wat betreft de update om de standaard editie om te zetten in de Deluxe Edition, blijkbaar wordt het 29,99 euro. Gezien de prijs zal het vrijwel zeker de season pass of belangrijke DLC bevatten.

Aanstaande woensdag de 25e zal Microsoft nieuwe details over het spel onthullen, en vrijwel zeker een releasedatum in mei bevestigen. Geruchten suggereren een vroege mei release.

Redfall is een van de meest veelbelovende games van het jaar, die in de eerste helft van het jaar verkrijgbaar zal zijn op Xbox Series X|S, Windows, Steam en Game Pass.. Als de geruchten waar zijn, dan komt het waarschijnlijk op 2 mei uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *