The Dark Pictures Anthology Switchback VR uitgesteld en mist PS VR2 lancering

The Dark Pictures Anthology Switchback VR uitgesteld en mist PS VR2 lancering

PlayStation VR2 wordt gelanceerd op 22 februari 2023, en Sony’s virtual reality-kijker, die alleen met de PS5 (geen pc) zal werken, krijgt een goede launch line-up van games, waarvan vele exclusief.

Een van hen zal The Dark Pictures: Switchback VRde eerste spin-off van Supermassive Games’ anthologie van filmische horror games, wordt een achtbaan van sensatie… letterlijk.

Helaas moeten we nog iets langer wachten op deze duivelse rit, want vandaag heeft Supermassive een korte vertraging aangekondigd, maar wel een die de PS VR2-lancering in de weg staat: hij komt uit 16 maart 2023.

The Dark Pictures Switchback VR valt uit PS VR2 launch line-up

The Dark Pictures Switchback VR is de eerste spin-off van The Dark Pictures saga, een ambitieus project getekend door Supermassive Games en Bandai Namco om acht games uit te brengen, allemaal in dezelfde stijl: adventure games of interactieve quasi-films, allemaal horror.

Maar Switchback VR, de eerste spin-off van de saga, wordt iets heel anders: een shooter op rails aan boord van een achtbaan, die door scènes uit de eerste vier games reist: Man of Medan, Little Hope, House of Ashes en The Devil in Me.

Switchback VR is exclusief voor PS VR2, en zal gebruik maken van belangrijke PS VR2-technologieën, zoals de haptische functies van de Sense-controllers en eye-tracking… zozeer zelfs, dat het zal zullen we niet kunnen knipperenzullen sommige vijanden ons zien als we knipperen!

De eerste anthologie van The Dark Pictures werd afgesloten met The Devil in Me, maar een tweede seizoen is al bevestigd, te beginnen met The Dark Pictures Anthology: Directive 8020,

The Dark Pictures Switchback VR komt uiteindelijk op 16 maart uit, om zo gepolijst mogelijk te zijn – vergeet niet dat het alleen speelbaar zal zijn op PS VR2, en een geweldige demonstratie zal zijn van de zintuiglijke mogelijkheden van de virtual reality-kijker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *