God of War Ragnarok update naar versie 3.02 en blijft bugs verwijderen die de gameplay beïnvloeden

God of War Ragnarok update naar versie 3.02 en blijft bugs verwijderen die de gameplay beïnvloeden

God of War Ragnarok in PS4 en PS5 is bijgewerkt tot versie 3.02 van het spel, heeft Sony Santa Monica de gameplay verbeterd in het God of War-vervolg waarbij PS Plus niet vereist is.

De laatste update van het spel naar versie 3.01 is meer dan een maand geleden, dus nu is de ontwikkelaar PlayStation Studios heeft de titel weer wat verbeterd.

Voor nu en als u de Santa Monica Studio spelAls je op zoek bent naar het geheime einde van God of War Ragnarok, wil je weten wat je moet doen om het te krijgen.

Hoewel de game behoort tot de meest gedownloade games op de PlayStation 5 voor heel 2022, zoals Sony zelf heeft onthuld, is het wel zo dat het bedrijf de ervaring van de titel is blijven verbeteren.

En ondanks dat Kratos de week ervoor werd ingehaald door FIFA 23 in een rustige week voor de verkoop van fysieke spellen in het VK, heeft het een goede reeks gehad.

God of War Ragnarok update naar versie 3.02

Terwijl velen nog aan het beslissen zijn hoe ze hun PS5 goed moeten positioneren en anderen sterven van jaloezie over de beperkte Dualsense die Sony heeft weggegeven aan werknemers voor het afsluiten van een geweldige 2022, Kratos en Atreus zetten hun avontuur voort….

In feite is het vrij duidelijk dat de beste gevechten van God of War Ragnarok even episch als onvergetelijk zijn op de PS4 en PS5.

Gameplay

  • Gedeeltelijk een probleem opgelost waarbij ontmoetingen verkeerd konden respawnen.

En voorlopig zijn er niet meer, de God of War Ragnarok update naar versie 3.02 is nogal karig geweest in vergelijking met andere, en voegt toch wat meer veranderingen toe dan stabiliteit.

Dit neemt niet weg dat dit nieuwe spel een myriade van knipogen en weetjes is die het prachtige verhaal leven inblazen.

Nu dat Kratos deelt nog steeds veel klappen uit op PlayStation…Ondertussen laten we je achter met wat advies over wat beter is om de opslag van een PS5 uit te breiden: interne of externe SSD?

En dit alles zonder het te hebben over de toegankelijkheid van het spel, zoals een blinde gamer ze heeft geprezen en uitgelegd hoe hij het avonturenspel van Kratos en Atreus speelt….

Nu dat God of War Ragnarok is nu bijgewerkt tot versie 3.02 en blijft bugs verwijderen die de gameplay beïnvloeden, waardoor de titel nog leuker wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *