Andrew Tate deelt in een e-mail aan zijn fans de barre gevangenisomstandigheden: een cel zonder licht, kakkerlakken, bedwantsen en luizen.

Andrew Tate deelt in een e-mail aan zijn fans de barre gevangenisomstandigheden: een cel zonder licht, kakkerlakken, bedwantsen en luizen.

Andrew Tate heeft de afschuwelijke omstandigheden in het gevangenis Roemeense gevangenis waar hij wordt vastgehouden, legt hij in een e-mail aan zijn fans uit dat hij een cel zonder licht, met kakkerlakken, bedwantsen en luizen.

Zoals u weet werden Tate en zijn broer eind 2022 gearresteerd en sindsdien heeft hij een reeks problemen. Maar het belangrijkste is dat hij zijn zicht verloor en nog steeds in de gevangenis zit.

Dit alles terwijl zijn advocaat blijft beweren dat er geen bewijs is en tot overmaat van ramp onderzoekt de Roemeense politie 7 eigendommen van de broers op bewijzen.

Tate heeft zijn levensomstandigheden in de Roemeense gevangenis in detail beschreven in een e-mail aan zijn abonnees, die hij voor het eerst sinds zijn arrestatie in december naar zijn nieuwsbrief heeft kunnen sturen.

Volgens YouTuber Fesify stuurde hij deze e-mail met als onderwerp: “Mijn eerste e-mail uit de gevangenis“. De video wordt getoond naast de e-mail “tate@cobratate.com” en beschrijft hun huidige levensomstandigheden.

Ik stuur je mijn dagelijkse omstandigheden van onrechtvaardige gevangenschap. Ze proberen me te breken. Mij in een cel gooien zonder licht. Kakkerlakken, luizen en bedwantsen zijn mijn enige vrienden ’s nachts. Als de bewakers me van en naar het veld brengen, blijf ik respectvol.“, zei hij.

Ze proberen haat in mijn hart te gieten. Maar alstublieft en dank u blijft altijd bij mij. Mijn bewakers doen gewoon hun werk, ze hebben gezinnen te voeden. In moeilijke tijden moet je je manieren niet vergeten.“.

De gebroeders Tate blijven tot nader order achter de tralies.

Hierna zei Tate: “Ze proberen mijn IJzeren Geest te breken met deze onrechtvaardige opsluiting. Mijn absolute respect voor iedereen om me heen is mijn daad van absolute rebellie.

Ze kunnen me niet breken. Mijn bewakers weten dat ik onschuldig ben“. Bovendien zei Ocelot dat de detentie van Andrew Tate onrechtvaardig was en vergeleek hem met Socrates.

Ze weten dat het oneerlijk is. Ze zien dat ik nooit zal buigen en respecteren mijn vastberadenheid. Alsjeblieft en bedankt. Blijf altijd bij me. Dat is de weg van de Wudan“, eindigt hij.

Vlak voor de verzending van deze mailing, heeft Tate ook gepubliceerd op Twitter dat zijn fans hem kunnen mailen op een aangewezen e-mailadres.

Volgens het bericht, de omstandigheden waarin Tate leeft in de gevangenis zijn niet eerste klas en hij beweert dat ze in een cel zonder licht, kakkerlakken, bedwantsen en luizen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *