Hoe het Xbox & Bethesda Developer Direct evenement van vanavond te bekijken: schema en kanalen om het live te volgen

Hoe het Xbox & Bethesda Developer Direct evenement van vanavond te bekijken: schema en kanalen om het live te volgen

Een van de eerste gebeurtenissen van het jaar 2023 vindt over een paar uur plaats. De Xbox & Bethesda Developer Direct gaat binnenkort van start en belooft spannende details over enkele games die dit jaar naar de Xbox X-serie X|S komen, PC , Xbox One en Game Pass.

Na een jaar waarin Microsoft zijn krachten heeft gespaard, lijkt het erop dat 2023 ons een goede ronde exclusives en toptitels voor de consoles van het bedrijf gaat geven. Xbox & Bethesda Developer Direct is de eerste stop en die mag je niet missen.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=4-Et8r1413Y(/embed)

Xbox & Bethesda Developer Direct Datum & Tijd

Xbox & Bethesda Developer Direct vindt deze woensdag plaats 25 januari 2023 om 21:00 (Spaanse schiereiland tijd). Vanaf dan kunnen we alles te weten komen wat ons op het evenement te wachten staat.

De exacte duur van het evenement is nog onbekend, maar het is duidelijk dat het een evenement wordt dat op safe speelt, aangezien de meeste aankondigingen en aanwezige games al zijn bevestigd.

Hoe en waar u de Xbox & Bethesda Developer Direct kunt bekijken

Zoals altijd zijn er verschillende manieren om dit live-evenement niet te missen. Als je al het laatste nieuws wilt weten, kun je terecht op het officiële Xbox Twitch-kanaal of op YouTube. Beide zullen al het laatste nieuws hebben.

Natuurlijk zullen we u hier bij Hobby Consolas ook de informatie live van het web geven en zullen we het belangrijkste nieuws publiceren dat zal plaatsvinden in de Xbox presentatie met betrekking tot Xbox Series X|S, Xbox One, PC en Game Pass.

Games te verschijnen op Xbox & Bethesda Developer Direct

Er worden een paar grote aankondigingen verwacht voor deze Xbox & Bethesda Developer Direct, al heeft Microsoft voorlopig geen ruimte voor verrassing gegeven. Vier wedstrijden zijn al bevestigd voor het evenement.

Als een van de grote 2023 aankondigingen, Redfall, de co-op shooter van Arkane (Deathloop o Dishonored) zal op het evenement aanwezig zijn naast Forza Motorsport, het nieuwe deel in Turn 10’s simulatiesaga dat dit voorjaar uitkomt.

Daarnaast zal Minecraft Legends, het nieuwe voorstel binnen Mojang’s kubusvormige universum, ook te zien zijn, en tot slot The Elder Scrolls Online, de MMORPG van de saga die naar verwachting in de aanloop naar 2023 enkele nieuwe functies zal aankondigen. Krijgen we een nieuwe uitbreiding?

Wat duidelijk is geworden, is dat Starfield zal niet aanwezig zijn op het evenement. Microsoft heeft dit bevestigd en verklaard dat het op een later tijdstip een eigen presentatie zal houden. Wat verwacht u van deze show? Veel releasedata moeten nog onthuld worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *