Dani Coman keert terug naar Hermannstadt als voorzitter! “Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit project”

Dani Coman keert terug naar Hermannstadt als voorzitter! “Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit project”

Voormalig Rapid-doelman Danut Coman is teruggekeerd bij voetbalclub AFC Hermannstadt als uitvoerend voorzitter, maakten vertegenwoordigers van de Siberische groep woensdag bekend op hun officiële Facebook-pagina.

“Welkom(er), Mr. President! Dani Coman, AFC Hermannstadt executive chairman, is #officially one of us! Deze man & professional behoeft geen introductie. We kunnen zeggen dat hij veel goeds heeft gedaan voor het Siberische voetbal. We kunnen er ook aan toevoegen dat we vandaag gelukkig zijn! Sibiu heeft voetbal en daar past een leider bij!”, kondigde AFC Hermannstadt aan.

De 43-jarige Dănuț Coman is vertrokken… AFC Hermannstadt in augustus vorig jaar na financiële problemen bij het Superleague team.

Dani Coman keert terug als voorzitter van Hermannstadt! “Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit project”

“Ik kwam net zo enthousiast terug als de eerste keer, ik wil blijven presteren zoals de eerste keer dat ik naar Sibiu kwam.

We hebben ons doel bereikt om dit team te promoten, nu het team is teruggekeerd naar Sibiu in een buitengewoon mooi stadion, wat een geweldige prestatie is voor de stad en voor het hele Roemeense voetbal.

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit project en ik hoop dat ik kan blijven optreden…

Er was een moment, toen de negen punten verloren gingen, waarop ik zei dat ik, ongeacht de aanbiedingen die ik kreeg, terug wil komen en met mijn teamgenoten wil vechten om de negen punten terug te winnen, want ze zijn verdiend op het veld, ze zijn gewerkt”, zei Coman.

Het team gecoacht door Marius Măldărășanu staat momenteel 9e in de stand van de Super League, nadat AFC Hermannstadt met 9 punten werd bestraft, volgens de beslissing van de Club Licensing Commission medio december 2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *