Football Manager 2023 bevestigt PS5 releasedatum en kondigt speciale korting aan voor PS Plus-leden

Football Manager 2023 bevestigt PS5 releasedatum en kondigt speciale korting aan voor PS Plus-leden

In het midden van de wintermarkt voor de grote Europese voetbalcompetities, hebben we een grote ondertekening aan te kondigen. Het is geen “nieuwe release”, maar een langverwacht debuut op PS5, na zijn tijd op Xbox, PC en mobiele apparaten. Heb je gehoord van Football Manager 2023?

Ik weet het zeker, want het is de beste voetbalmanagementsimulator op de markt. Vele jaren geleden was PC Futbol de grote referentie, maar nu zijn het Sports Interactive en Sega’s IP die ”de mal breken”.

Football Manager 2023 is een compleet voetbalvideogame waarin clubmanagement, tactische opzet, transfers en financiële prestaties overheersen. van het team. In tegenstelling tot FIFA of eFootball speel je hier de wedstrijden NIET.

Dit soort games zijn traditioneel pc-games, maar Sports Interactive brengt al een paar jaar Football Manager-games uit op Xbox, mobiel en zelfs Nintendo Switch.

Eindelijk, na lang wachten, heeft Sports Interactive de releasedatum voor Football Manager 2023 op PS5 bevestigd, na het uitstellen van de eerste release in september.

De beste sportsimulatie komt naar PS5

Via een officieel communiquéSports Interactive heeft bevestigd dat Football Manager 2023 Console is op 1 februari verkrijgbaar op de PlayStation 5.voorlopig alleen in digitaal formaat.

Voorlopig weten we niet of er een fysieke editie komt, maar gelukkig kunnen PS5-gebruikers vanaf die datum Football Manager 2023 bemachtigen in de PS Store. Er komt geen PS4 versie.

Met de update van vandaag zijn we verheugd dat we FM 2023 eindelijk kunnen uitbrengen aan PS5-gamers. Sinds de aanvankelijke vertraging hebben het Sports Interactive-team en onze collega’s bij Sega onvermoeibaar samengewerkt met Sony om de problemen te overwinnen.”.

Wat zijn de problemen waar Sports Interactive het over heeft? We vertellen u erover bij de aankondiging van de vertraging in september. Sony heeft naar verluidt PS5 dev kits niet geleverd aan Sports Interactive in de afgelopen jaren.

Voor de 2023 editie hadden Sony en Sega’s studio een release afgesproken, maar uiteindelijk moest het spel worden uitgesteld door een reeks interne ontwikkelingsproblemen.

Hoewel het ongebruikelijk is dat we een spel uitbrengen tijdens een belangrijk voetbaltransferium, was onze prioriteit vanaf het moment dat onze eerste release werd uitgesteld om het spel zo snel mogelijk in de handen van PS5-gamers te krijgen.”.

Zodra de problemen zijn overwonnen, Football Manager 2023 maakt eindelijk de sprong naar Sony’s console. na Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, Game Pass, Switch en mobiel.

En het zal dat doen met een geweldige nieuwe functie: krijgen alle PS Plus leden (ongeacht welk niveau het is) 20% korting. tot 14 februari. Het spel kost tijdens die dagen €39,99.

Football Manager 2023 is het perfecte spel voor alle voetballiefhebbers die liever managen dan op het veld springen. Van 1 februari kun je het spelen op PS5, maar het is ook beschikbaar op Xbox X|S Series, Xbox One, PC, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *