Resident Evil 4 Remake maakt met nieuwe screenshots duidelijk hoe goed de game eruit gaat zien: hier is te zien hoe de graphics zich verhouden in gebieden als het kasteel

Resident Evil 4 Remake maakt met nieuwe screenshots duidelijk hoe goed de game eruit gaat zien: hier is te zien hoe de graphics zich verhouden in gebieden als het kasteel

Een van de meest verwachte spellen van het jaar is niemand minder dan een van Capcom’s grote klassiekers. Resident Evil 4 Remake ziet er goed uit op de PS5, PS4Xbox Series X|S en PC. Enkele maanden voor de release blijft het spel zijn verbeteringen tonen.

Hoewel het waar is dat het spel in de loop der jaren Resident Evil 4 heeft een paar upgrades gekregen, waardoor Capcom heeft met de remake zelfs de meest aarzelende fans weten te overtuigen. De remake ziet er goed uit en bewijst dat nogmaals met een paar nieuwe beelden.

Resident Evil 4 Remake arriveert op 24 maart 2023 en om duidelijk te maken hoeveel beter het avontuur grafisch wordt, wilden sommige fans om vergelijkingen te maken met enkele beelden van de scenario’s van het spel.

Resident Evil Remake 4’s visuele verbeteringen blijven verbazen

De Salazar Castle, een van de grote gebieden van het spel, is onthuld in nieuwe screenshots die de kamers, gangen en het decor tonen. Sommige RE4-fans hebben al snel een vergelijking gemaakt met deze zelfde gebieden uit het originele spel.

Het resultaat is duidelijk. Zowel in het levelontwerp (dat enkele variaties kent), als in de vernieuwde graphics, Resident Evil 4 Remake ziet er echt goed uit.. Hier is een vergelijking tussen de nieuwe en de originele.

Wat vindt u van de verbeteringen? De meest toegewijde fans van het spel hebben de niveau van verlichting en sfeer in Salazar Castle.een echt iconisch gebied dat in deze nieuwe versie van het spel zeker voor een merkbare verandering zal zorgen.

Met dit in de hand, blijft het duidelijk dat Resident Evil 4 Remake niet zal worden ingekort, en niet alleen dat, maar het zal zal verschillende gebieden uitbreiden die we in het originele spel bezochten.Wat zou u het liefst vernieuwd zien?

De release van het spel is nabij, maar er komt nog meer nieuws. Eerder deze maand werd gehint dat de derde trailer voor Resident Evil 4 Remake deze januari zou worden onthuld, maar veel meer informatie hebben we nog steeds niet.

Vergeet niet dat Resident Evil 4 Remake lanceert op 24 maart op PS5, PS4, Xbox Series X|S en PC. Wil je Leon, Ashley of Ada weer zien? De terugkeer naar de besmette “Españita” komt steeds dichterbij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *