Eerste exemplaren van Dead Space Remake voor PS5 circuleren in de VS: pas op voor spoilers!

Eerste exemplaren van Dead Space Remake voor PS5 circuleren in de VS: pas op voor spoilers!

Over twee dagen komt het meest verwachte spel van januari 2023 binnen, en natuurlijk een van de belangrijkste titels van het jaar. Dead Space Remake is een terugkeer naar de ruimteterreur van de USG Ishimura, die op 27 januari aan zijn angstaanjagende reis begint op PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Maar het duurt nog twee dagen, beginnen de eerste fysieke exemplaren van het spel al te verschijnen in de Verenigde Staten.. Dit is te verwachten, want het is al gebeurd met Forspoken, de andere grote release van de maand.

Dit betekent dat sommige Noord-Amerikaanse gamers Dead Space Remake al in hun bezit hebben, wat de kans op een schrikmoment of twee vergroot.

Ja, we weten dat Dead Space Remake hetzelfde verhaal vertelt als het origineel uit 2008, maar het is altijd vervelend om een beeld of video te zien die cruciaal is voor de plot. Wees heel voorzichtig vanaf nu..

Aan de andere kant is het erg verleidelijk om te zien dat er al fysieke exemplaren van Dead Space Remake in omloop zijn in de VS, en dat zie je hieronder hoe de PS5 versie van de cover eruit ziet.

Dead Space Remake’s terreur is al begonnen

EA Motive’s spel (Star Wars Squadrons) ligt aanstaande vrijdag, 27 januari, wereldwijd in de winkels.met fysieke versies voor PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Sommige winkels verkopen Dead Space Remake echter al in zijn PS5-versie, waaronder exemplaren die zijn gekocht bij de populaire Amerikaanse retailer Walmart.

De eerste afbeelding is van gisteren, 24 januari, wat betekent dat Walmart de eerste exemplaren van het spel heeft geleverd. tot drie dagen voor de officiële lancering. In het laatste geval is het vandaag, 25 januari, gepubliceerd.

Hieronder ziet u de afbeelding (klik op de centrale knop):

Het is vrij zeldzaam dat een keten zo groot als Walmart Dead Space Remake, een AAA van een grote uitgever als EA, vroeg verkoopt.

Wat waarschijnlijker is, is dat is het een fout, of het gebruikelijke “inpluggen” van de gebruiker met een Walmart werknemer.. Wat wel duidelijk is, is dat het fysieke exemplaar van Dead Space Remake er net zo mooi uitziet als we hadden gehoopt.

Als grote nieuwigheid bevat deze remake een alternatief einde dat we nooit zagen in Visceral Games’ Dead Space, althans volgens de reeds uitgelekte trofeeënlijst.

Wist je dat de ontwikkelaars van Dead Space Remake zelf het spel ’s nachts niet durven te spelen? Het is begrijpelijk, want het is een angstaanjagend spel, en nog meer in het donker en met helmen…

Dead Space Remake is een van de meest geanticipeerde games van 2023, die vanaf 27 januari verkrijgbaar is op PS5, Xbox X-serie X|S en pc. Wij herinneren u eraan dat iedereen die het spel op Steam pre-ordert, krijgt Dead Space 2 gratis..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *