Dataminers vinden verwijzingen naar She-Hulk en Captain Marvel in de archieven van Marvel’s Avengers, wat erop wijst dat beiden aan het spel zouden deelnemen.

Dataminers vinden verwijzingen naar She-Hulk en Captain Marvel in de archieven van Marvel’s Avengers, wat erop wijst dat beiden aan het spel zouden deelnemen.

Triest nieuws voor Marvel fans, en in het bijzonder voor spelers van Marvel’s Avengershet actie-avonturenspel van Crystal Dynamics, dat een paar jaar geleden furore maakte. Niets ging zoals verwacht, ondanks dat The Avengers aan hun kant stonden.

Marvel’s Avengers is een van de redenen dat Square Enix heeft zijn westerse studio’s verkocht aan Embracer Group. (waaronder Crystal Dynamics), omdat het een verkoopfiasco was.

Het was helemaal geen slecht spel, en zelfs uitbreidingen als War of Wakanda gaven Marvel’s Avengers veel leven. Maar op geen enkel moment kon het zo’n sappige IP als Avengers evenaren.

Als gevolg daarvan heeft Crystal Dynamics bevestigd dat de update van maart de laatste zal zijn voor het spel. Maanden later, in september, beëindigen ze de ondersteuning van Marvel’s Avengers.

Dit betekent dat zullen er geen patches, updates en DLC meer worden uitgebracht voor het spel. op elk platform. Het zal echter nog steeds mogelijk zijn om de campagne en de multiplayer te spelen.

She-Hulk en Captain Marvel, begraven hoop.

Afgelopen november voegde Marvel’s Avengers een nieuw personage toe: niemand minder dan de Winter Soldier, wat voor veel buzz zorgde in de PlayStation-, Xbox- en pc-gamegemeenschap.

Vorige week werd het onheil echter bevestigd: Marvel’s Avengers stopt met nieuwe inhoud op 30 septemberen het spel eindigt een klinkende commerciële mislukking.

Het ergste is dat Marvel’s Avengers twee nieuwe personages zou krijgen. Square Enix en Crystal Dynamics hebben dit niet bevestigd, maar dataminers hebben enkele zeer verdachte bestanden ontdekt.

Terwijl hij door de bestanden van patch 2.7.2 dook, vond dataminer Miller een reeks tekstdialogen tussen vier personages uit het Marvel-universum: Jane Foster, Winter Soldier, She-Hulk en Captain Marvel..

Gezien het feit dat Jane Foster al in het spel verscheen, en dat Winter Soldier in november 2022 werd toegevoegd, wijst alles erop dat Crystal Dynamics heeft het debuut van She-Hulk en Captain Marvel geannuleerd..

In feite onthult Miller elk stukje dialoog uit het lek (in een Twitter thread). Jane maakt grapjes met de drie helden van de UCM waarin ze ook de Hulk, Iron Man, Captain America of Thor noemen.

Nog dieper gravend, blijkt dat de She-Hulk dialoog werd opgenomen in juli vorig jaar… slechts een paar weken voordat de tv-serie in première ging op Disney Plus.

Jammer, want mogelijk Captain Marvel en She-Hulk zouden deel uitmaken van Marvel’s Avengers. als het lot niet zo wreed was geweest voor het spel. Het is vrijwel onmogelijk dat we ze ooit te zien krijgen, maar je weet maar nooit.

Marvel’s Avengers sluit zijn tragische verhaal af op 30 september 2023, wanneer Crystal Dynamics stopt met de ondersteuning van de titel. In de tussentijd kunt u het spelen op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Game Pass en PC..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *