Naughty Dog brengt The Last of Us Part I trailer uit en herinnert ons eraan dat het spel nu beschikbaar is voor pre-order op Steam en de Epic Games Store.

Naughty Dog brengt The Last of Us Part I trailer uit en herinnert ons eraan dat het spel nu beschikbaar is voor pre-order op Steam en de Epic Games Store.

The Last of Us is op ieders lippen, en geen wonder. We kennen allemaal de grootsheid van het spel van Naughty Dog, dat gamers in 2013 versteld deed staan met de release op PS3, en later hetzelfde zou doen met de release van de PS4-remaster.

In september vorig jaar kwam The Last of Us Part I uit, een remake voor PS5 die enkele veranderingen aanbracht in het originele avontuur.. Het voegde vooral de motor van het vervolg toe.

Het was de perfecte brug naar The Last of Us, de tv-serie waar we enorm van genieten op HBO Max. De eerste twee afleveringen bewijzen dat er een nieuwe weg naar succes is… voor video game adaptaties naar het scherm.

Mocht je geen PlayStation bezitten, of The Last of Us zelfs nog nooit gespeeld hebben (een misdaad, wees gewaarschuwd), over anderhalve maand krijg je nog een kans.

Naughty Dog bevestigde ongeveer een maand geleden dat. The Last of Us Part I komt op 3 maart naar de PC.markeert voor het eerst in 10 jaar het debuut van de serie buiten de PS4/PS5.

Je kunt The Last of Us nu pre-orderen op Steam en Epic Store.

Via zijn officiële Twitter accountNaughty Dog herinnert ons eraan dat The Last of Us Part I (de PS5 remake) op 3 maart naar de PC komt. Dit zal de eerste keer zijn dat een spel in de serie het Sony PlayStation ecosysteem verlaat..

En in feite is The Last of Us Part I al beschikbaar voor pre-order op PC op twee platforms: hier kun je hem pre-orderen op Steam, en hier kun je hem pre-orderen in de Epic Games Store.

Het is de ideale gelegenheid om het avontuur van Joel en Ellie voor het eerst te ontdekken. Bovendien zal deze PC-versie schitteren op een technisch niveau dat nog nooit eerder is vertoond.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=LW5NwaUXgIA(/embed)

Om de HBO Max serie en de PC release te promoten, heeft Naughty Dog heeft een korte trailer gedeeld op zijn Twitter account, om de grootsheid van zijn meesterwerk te laten zien.

De trailer herneemt de meest iconische scènes uit The Last of Us, en bundelt ook veel van de lovende kritieken die de PS5-versie kreeg bij de lancering in september 2022.

In het kielzog van het succes van de HBO-serie Max, is de verkoop van The Last of Us zijn omhooggeschoten naar exorbitante niveaus op zowel PS5 als PS4. Sterker nog, sommige mensen stoffen hun PS3 af om de originele versie uit 2013 te spelen.

The Last of Us Part I zal beschikbaar zijn op PC op 3 maartvia Steam en de Epic Games Store. Vergeet niet dat je het spel sinds enkele weken kunt pre-orderen, om het succes van de HBO-serie Max met Pedro Pascal en Bella Ramsey te volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *