Disney Dreamlight Valley en zijn 2023 roadmap: Frozen, Enchantment, 100ste verjaardag, Disneyland parken…

Disney Dreamlight Valley en zijn 2023 roadmap: Frozen, Enchantment, 100ste verjaardag, Disneyland parken…

Disney Dreamlight ValleyDisney’s “Animal Crossing” heeft bewezen dat het werkt, en het is een winnende gok voor Disney. Disney en zijn ontwikkelaars, Gameloft.

Zelfs in deze early access periode, waarin het betaald is (behalve op Xbox Game Pass), heeft Disney Dreamlight Valley duizenden spelers gekregen, die reikhalzend uitkijken naar verdere updates die hen zullen motiveren om terug te keren naar dit “.Disneyland“…en nooit beter gezegd.

Gameloft heeft vandaag de eerste roadmap voor 2023 aangekondigd, met de eerste updates voor de lente, die onder andere zullen draaien om de Disney’s 100ste verjaardag en naar de Disney Parken.

Disney Dreamlight Valley Roadmap in 2023: 100ste verjaardag, Disney Parken, Betovering…

Dit stappenplan omvat de komende gratis updates voor Disney Dreamlight Valley, beginnend in. Februariwaar twee nieuwe bezoekers in de vallei aankomen: Mirabel van Encanto, en Olaf van Frozen.

We zullen ook een nieuwe ijzige biome kunnen verkennen, en we krijgen een nieuwe Star Trail (het equivalent van Season Passes), gericht op de Disney’s 100ste verjaardagdie het hele jaar door gevierd zal worden.

Op April een nieuw koninkrijk met nieuwe personages zal openen. Het wordt waarschijnlijk een Lion King Kingdom, met Simba (de schurk Scar zit al sinds vorig jaar in het spel).

Aan de andere kant, dat Star Trek van april een “viering van Disney Parken” zal zijn.

Later, in het begin van de zomer, komt er een nieuw mysterieverhaal, en in de loop van 2023 komen er nieuwe koninkrijken, personages, kleding en motieven, meubels en decor, en het interessantste: een nieuwe modus. Multiplayer.

Op dit moment is er echter nog geen nieuws over de officiële lancering als free to play, dus we begrijpen dat dit pas komt in de tweede helft van 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *