Hoe kom je voorbij level 20 in Fire Emblem Engage?

Hoe kom je voorbij level 20 in Fire Emblem Engage?

Zoals elke goede Japanse RPG, Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch volgt een vertrouwde levelstructuur en progressie. De veranderingen hebben echter hun eigen wendingen, dus u wilt het systeem wellicht door en door kennen om er het beste uit te halen.

Vandaag hebben we het over het levelen van Fire Emblem Engage, hoe je een bepaalde barrière kunt overwinnen, hoe je van klasse kunt veranderen of deze kunt upgraden naar een geavanceerde vorm, en meer vitale informatie.

Niveaus in Fire Emblem Engage: hoe haal je niveau 20 of hoe krijg je meesterzegels?

Elk personage in Fire Emblem Engage heeft een klasse die kan. tot niveau 20. Er is echter een manier om een nieuwe sprong te maken en over dat plafond heen te gaan. Je moet de klasse van je personage veranderen en een Klas voor gevorderden.

Een eenheid van niveau 20 in de basisklasse zal veel zwakker zijn dan een eenheid van niveau 1 in de gevorderde klasse. Om in deze categorie te komen, moet je niveau 20 in de basis hebben bereikt en dan gebruik een Master Seal. Dit item kan worden verkregen door het voltooien van Detours en optionele missies.

Nu zullen je eenheden hun vaardigheden verhogen en de kans hebben om 20 levels meer te krijgen, dus wat gebeurt er nu, is dat de limiet van het spel? Nou, niet helemaal, want kun je weer voorbij level 20 gaan.

Daarvoor moet u de tweede postzegels verkocht op de Somniel bazaar.. Je kunt ze nu gebruiken om je personage tot level 1 te verlagen, maar als je dat binnen dezelfde klasse doet, behoudt hij zijn stats en kan hij zijn kracht nog vergroten.

Hierdoor krijgen reeds krachtige eenheden nog meer stats op hun meest opvallende punten. Ze worden echter alleen bewaard als u doorgaat met dezelfde klasse en deze niet verandert.

Als je meer wilt weten over het spel, raden we je aan te kijken naar de 7 dingen die ik wilde dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde, de veranderingen in het romancesysteem, de S-rank ondersteuning en natuurlijk onze recensie van dit geweldige spel voor Nintendo Switch.

Je kunt ook onze gids bekijken waarin we je de beste Fire Emblem Engage-personages laten zien die je niet mag missen in je team of hoe het vissen in de game werkt en hoe je betere hengels krijgt. Wat vind je tot nu toe van het spel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *