Hogwarts Legacy biedt meer dan 100 zijmissies die het hoofdverhaal kunnen beïnvloeden.

Hogwarts Legacy biedt meer dan 100 zijmissies die het hoofdverhaal kunnen beïnvloeden.

We hebben al gespeeld Hogwarts Legacywe hebben u er alles over verteld in onze impressies, en we kunnen u nu al vertellen dat dit spel wordt een groot plezier voor alle fans van het universum van Harry Potter wanneer het op 10 februari arriveert op PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Er is veel om naar uit te kijken in het magische avontuur dat Avalanche Software heeft gecreëerd, maar de waarheid is dat veel van de aspecten rond Hogwarts Legacy nog moeten worden uitgewerkt. Gelukkig heeft het creatieve team wat nieuwe informatie vrijgegeven.

Beslissingen, zijmissies en impact op het verhaal van Hogwarts Legacy.

In een interview met Games Radar +, heeft verhalend regisseur en gevorderd scenarioschrijver, Moira Squier, besproken de mogelijkheden van het verhaal dat het zal vertellen de hoofdverhaallijn van het spel, die er zeer ambitieus uitziet.

“Het hoofdverhaal is ingewikkeld en boeiend en omvat een verscheidenheid aan verschillende personages en gezichtspunten,” zei de regisseur. “Maar door de speler tijdens het spel keuzemomenten te geven, stellen we hem in staat zijn eigen versie van het epische verhaal te vertellen.

Dus keuzes zullen deel uitmaken van onze reis in en rond het kasteel. In feite lijkt het erop dat zelfs side quests kunnen de hoofdplot op de een of andere manier beïnvloeden, en er zijn er meer dan 100 in het spel.

Volgens Squier zullen deze “de hoofdcampagne kunnen manipuleren aan de hand van de ervaringen die spelers hebben opgedaan”. “Interactie met iemand in een zijmissie heeft invloed op de manier waarop je met hem of haar omgaat in het hoofdverhaal, en omgekeerd.”

Ook, deze missies kunnen in elke gewenste volgorde worden voltooid, er is geen lineariteit als zodanig. “De volgorde waarin de speler kiest om deze missies te voltooien, heeft invloed op het verhaal en de gameplay. Alles is met elkaar verbonden,” bevestigde Squier. “Dus hoewel het een uitdaging was, was het erg leuk om te doen, en het is bevredigend om te zien hoe goed het is gelukt.

Wat denk je? De terugkeer naar de Hogeschool voor Hekserij en Tovenarij komt steeds dichterbij. We hebben het al gezegd in onze impressies: wat we getest hebben maakte waar wat de trailers suggereren, en alles wijst op een van de beste games van het jaar. Harry Potter fans vieren feest.

Wij herinneren u eraan dat Hogwarts Legacy lanceert eerst op PS5, Xbox Series X|S en PC op 10 februari.. Het zal dan worden vrijgegeven voor PS4 en Xbox One op 4 april 2023 en de versie voor Nintendo Switch zal aankomen op 25 juli 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *