Botsingen tussen Mihai Stoica en Becali! Het begon allemaal met de transfer van Darius Olaru van FCSB. “Ik vind het niet leuk” vs. “Hij beslist niet”

Botsingen tussen Mihai Stoica en Becali! Het begon allemaal met de transfer van Darius Olaru van FCSB. “Ik vind het niet leuk” vs. “Hij beslist niet”

Giovanni Becali probeert FCSB-speler Darius Olaru te transfereren naar een machtige club in het buitenland. De algemeen directeur van de rood-blauwen, Mihai Stoica, had een harde verklaring tegen de man die tussenbeide kwam bij de verhuizing, en Victor Becali, de broer van Giovanni, sloeg terug.

FCSB wordt gefinancierd door Gigi Becali, de neef van Giovanni en Victor, en Darius Olaru is een van de beste spelers van de ploeg. De eigenaar van het vice-kampioenschap wil vijf miljoen euro uit de transfer halen.

Darius Olaru, 24 jaar, middenvelder, wordt door de gespecialiseerde website transfermarkt.com geschat op 5.300.000 euro.

Gevecht tussen Mihai Stoica en Becali! Het begon allemaal met de transfer van Darius Olaru van FCSB…

Olaru kwam in januari 2020 naar FCSB voor een transfersom van 600.000 euro.

Dit seizoen speelde hij in 29 wedstrijden voor FCSB, scoorde één doelpunt en leverde vijf assists.

“Voor zover ik weet is Olaru veel besproken in Arabische landen. Ik heb Mihai Stoica niet lastig gezien. Voor zover ik weet, beslist Mihai Stoica niet over deze transfers. Er werd zoveel gesproken over Olaru in Arabische landen, dat ik Mihai Stoica niet lastig vond. Het is zijn probleem, hij kan zich druk maken wanneer hij wil. Zoals niemand Mihai Stoica’s mond kan sluiten, kan ook niemand de onze sluiten. Als hij een beslisser was, zou het een andere zaak zijn. Maar uit wat hij altijd zegt, lijkt het me niet dat hij degene is die beslist”, vertelde Victor Becali aan Sport Total FM.

Wat FCSB ambtenaar Mihai Stoica zei. “De imminent kust niet echt de zomer, ik las wat Giovanni Becali zei. Er is geen probleem, Olaru is gefocust. Ik hou er niet van als we iets bespreken, hij zal zeker vertrekken, ik weet niet wat…Laat het aanbod komen en laat de speler doen wat hij hier moet doen. En Octavian, toen hij die val had… Als je 19 jaar oud bent, nu is hij 20, en je ziet elke dag geschreven staan dat je 50 miljoen verdient, maar moet het echt geen ander onderwerp zijn?” zei hij op Orange Sport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *