De nieuwe League of Legends Valentine’s Day skins maken opnieuw de meest gewenste verkering voor League of Legends en Arcane fans duidelijk.

De nieuwe League of Legends Valentine’s Day skins maken opnieuw de meest gewenste verkering voor League of Legends en Arcane fans duidelijk.

Een andere belangrijke datum op de kalender nadert en League of Legends mist de kans niet. Riot Games heeft zijn aankomende “Heartbreaker” skins die op tijd aankomen voor alle geliefden in de Summoner’s Rift.

Por Natuurlijk geeft het uitgebreide rooster van kampioenen van League of Legends aanleiding tot allerlei relaties, maar er is er één die alle fans van de MOBA van League of Legends geweldig zullen vinden. Riot Games in gedachten hebben. Caitlyn en Vi ze flirten altijd en de fans willen kussen… nu natuurlijk.

Voorlopig zullen velen echter genoegen moeten nemen met de zoveelste hint naar hun overduidelijke relatie. De Heartbreaker skins voor 2023 richten zich op het misdaadbestrijdende koppel Piltover en Zaun, die onvermoeibaar de misdaad bestrijden.

Riot Games heeft de spetterende kunst van beide skins en de effecten die ze zullen hebben op de kloof. Caitlyn draagt een veel flirterigere outfit geïnspireerd op de archetypische cheerleader van een Amerikaanse middelbare school, terwijl Vi een meer punkachtige, stoere look draagt.

Maar het detail dat de twee verbindt, zit in hun kanalisatie-naar-basis animatie. Vi opent een kastje en laat er een briefje in achter. Caitlyn opent hetzelfde kastje en ontdekt blozend het bericht. Een nieuwe hint naar de relatie tussen de twee kampioenen.

Natuurlijk willen veel League of Legends-spelers dat de twee personages hun relatie voor eens en altijd bevestigen in Arcane. De Netflix animatieserie maakte duidelijk dat er iets gaande is tussen hen, toch, Cupcake? We wachten op seizoen twee.

Natuurlijk is er in de Valentijnsvellen ook ruimte voor verdriet. Een derde aspect arriveert dit jaar… dat van Amumu, de verdrietige en eenzame mama die nog steeds geen vrienden of partner heeft gevonden, hoewel hij wel een huid heeft gevonden. Kop op kleintje, op een dag komt het.

Het is echter niet allemaal goed nieuws voor LoL spelers. Riot Games bevestigde een paar dagen geleden dat het gehackt was en deelde mee welke schade het heeft geleden en hoe het zijn games zal beïnvloeden. Daarnaast is al bekend geworden dat de broncode voor League of Legends en TFT bij de hack is gestolen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *