Mario pakt honkbalknuppel op in komende Switch sportgame, zegt insider

Mario pakt honkbalknuppel op in komende Switch sportgame, zegt insider

Nintendo Switch gaat zijn zesde jaar in zonder tekenen van burn-out, en met een van de meest verwachte games van de generatie, The Legend of Zelda Tears of the Kingdom, om de hoek, maar wat is er nog meer in petto voor Switch-gamers in 2023?

We kennen een paar spelletjes, zoals Pikmin 4of de op handen zijnde Kirby Return to Dream Land Deluxe die in februari uitkomt, maar velen wachten met spanning op een nieuwe Nintendo Direct (die waarschijnlijk in februari plaatsvindt) met een nieuwe lading aankondigingen over Switch-exclusives in 2023.

En een van de spellen die we dit jaar zouden kunnen krijgen is een nieuw Mario sportspel… en eentje die je waarschijnlijk nog nooit gespeeld hebt: Mario Super Sluggersdat wil zeggen, Mario Honkbal.

Mario Super Sluggers op Switch gerucht voor dit jaar

The Leaker “Zippo“bekend onder Nintendo-fans voor het lekken van nieuwe Switch-games (hij sprak bijvoorbeeld over Metroid Dread of de nieuwe Fire Emblem), heeft gepubliceerd dat Nintendo en Bandai Namco een nieuwe game voor de Switch ontwikkelen. nieuw Mario sport spel.

Dit wordt “hoogstwaarschijnlijk” een nieuw spel in de Mario Baseball-serie, die slechts één spel op de GameCube heeft gehad, Mario Superstar Honkbalen een andere op de Wii, Mario Super Sluggers op 2008.

Als ze geen belletje doen rinkelen, is dat waarschijnlijk omdat de Wii niet in Europa is uitgebracht (de GameCube kwam uit in 2005).

Volgens Zippo is dit spel ontwikkeld door Bandai Namco y Now Entertainmenteen in 1986 opgerichte studio met tientallen credits op zak (waaronder de recente Pac-Man World remake), hoewel het voor Nintendo alleen de twee Mario Baseball-spellen voor GB en Wii heeft ontwikkeld.

Precies, Zippo gelooft dat Pac-Man zelf een gastpersonage zou kunnen zijn in dit sportspel.

En hoewel het niets bewijst, herinnert Zippo eraan dat Nintendo onlangs enkele oude renders van Daisyhaar huidskleur lichtjes veranderen, en één ervan is eigenlijk van Mario Super Sluggers (zoals ontdekt op GameXplain).

We zullen snel zien, in de meer dan waarschijnlijke Nintendo Direct in februari, of we dit jaar eindelijk weer een Mario sportgame op Switch krijgen, na de Tennis, Golf en Voetbal (Mario Strikers) die de afgelopen jaren zijn uitgekomen.

Andere recente lekken van Zippo voor komende spellen van. Nintendo Switch waaronder een nieuw 2D Mario spel en een remaster van Kid Icarus Uprising.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *