Rosalia’s nieuwe thema

Rosalia’s nieuwe thema

Rosalía heeft vanavond een nieuw nummer gepubliceerd, “LLYLM” (“Lie like you love me”). Een paar uur eerder had de kunstenaar zelf een fragment van iets meer dan een halve minuut met het publiek gedeeld.

Het is niet de eerste keer dat Rosalía in het Engels componeert, maar het is wel de de eerste keer dat ik iets alleen in deze taal publiceeraangezien ze co-auteur en co-tolk was van “Blootsvoets in het park” (2019) waarin hij zong met de Britse muzikant James Blake, en ook van de nieuwe versie die hij opnam van “Verblindende lichten” met The Weeknd in 2020.

Ook op hun eerste album, “De engelen” (2017), inclusief een herinterpretatie van «Ik zie een duisternis»origineel van Will Oldham die in het verleden ook Johnny Cash zong.

Terugkomend op het nieuwe onderwerp, handpalmen ontbreken niet tijdens het zingen:

«En het is dat het vandaag carnaval is, ik kom van hier en jij komt van daar, ik zal het in het Engels zeggen en je zult me ​​begrijpen».

En vervolgt met het refrein:

«Ik heb geen eerlijkheid nodig / Baby, lieg alsof je van me houdt, lieg alsof je van me houdt / Bedek me in een droom. Ik zal de jouwe zijn, onze fantasie / Wie heeft de eerlijkheid nodig / Baby, lieg alsof je van me houdt, lieg alsof je van me houdt / Misschien wordt het gelukkige einde echt genoeg voor mij».

“LLYLM” (“Lie like you love me”) Kom alleen aan tien maanden na de release van hun veelgeprezen derde studioalbum, «MOTOMAMI» (2022)die door gespecialiseerde critici tot de beste van de wereldmuziekoogst van 2022 werd gerekend.

LEKKEREN OP SOCIALE NETWERKEN

Het nummer is een paar uur na de release officieel uitgebracht. volledig lek op sociale media.

Het eerste nieuws over “LLYLM” (“Lie like you love me”) het kwam via TikTok, waar het begin januari werd geüpload een fragment opgenomen tijdens een boottocht in Japan met haar vriend, Rauw Alejandrohoewel hij snel werd uitgeschakeld, om nog een dag later opnieuw te uploaden, maar deze keer alleen.

Verre van meegaand, in zijn neiging om de interesse van zijn volgelingen zo nu en dan te voeden met nieuws, afgelopen juli zag hij het licht van zijn grootste solohit tot nu toe, “Afwijzen”waarvan hij in december een versie publiceerde met Cardi B.

Het opstellen van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *