Verstoppen in verschillende struiken die je in Fortnite hebt gegooid

Verstoppen in verschillende struiken die je in Fortnite hebt gegooid

Fortnite is een van de populairste online multiplayer spellen. Sinds de lancering in 2017 krijgt Epic Games’ Battle Royale nieuwe content, updates en de gebruikelijke seizoensgebonden veranderingen.

In feite, Fortnite zit nu in het eerste seizoen van zijn vierde hoofdstuk, met nieuwe samenwerkingen zoals Dead Space (met de Isaac Clarke skin), en een update van de wekelijkse missies/uitdagingen.

Epic Games heeft een nieuw item uitgebracht voor Fortnite, dat belangrijker is dan het klinkt. Niet alleen qua gameplay (wat het is), maar ook qua missies en uitdagingen van deze week.

Het is de Grote bushpompeen item dat zeer nuttig zal zijn in Fortnite Chapter 4 Season 1 games. Hier is hoe het te krijgen en een van de quests van deze week te voltooien.

Big bush bomb: hoe het te krijgen en de zoektocht te voltooien

Vanaf 24 januari is er een nieuw item beschikbaar in Fortnite. De Grote Bush Bom is een ”granaat” die een bosje opblaast. op de plaats van onze keuze.

Met andere woorden, het werkt op dezelfde manier als een granaat. Als je deze bom gooit, ontstaat er een struik op de plaats die je wilt. En logischerwijs is het van grote afmetingen.

Als je weer een Big Bush Bomb gooit, verdwijnt de vorige struik. Dit is enorm nuttig, omdat stelt ons in staat elk spoor van onze aanwezigheid te wissen… in Fortnite games.

Nu, het verkrijgen van de Grote Bush Bom is geen gemakkelijke taak. Het is essentieel om het te verkrijgen als je de wekelijkse missie wilt voltooien… Verstop je in verschillende struiken die je hebt gegooid..

Allereerst: waar bevindt dit item zich? Na de laatste update voor Fortnite Chapter 4 seizoen 1, kun je deze voorwerpen vinden in kisten, voorraaddruppels en ook als buit..

Met andere woorden, deze Big Bush Bombs zijn eigenlijk verspreid over de hele Fortnite kaart. Er is geen exacte locatie waar ze te vinden zijn, maar kunnen we de locaties opsporen waar ze het meest voorkomen.

We hebben een afbeelding van de Fortnite kaart ingevoegd met drie locaties (rood gemarkeerd)om het makkelijker voor je te maken om deze bushbommen te krijgen.

Elk bevat twee eenheden. Als je eenmaal een Big Bush Bomb in je bezit hebt, kunnen we de missie afmaken. Verstop je in verschillende struiken die je hebt gegooid..

Daarvoor hoeven we alleen maar laat de eerste bom vallen, en verberg in het bosje. Ga dan naar buiten en laat de tweede bom vallen. Je ziet de vorige struik verdwijnen, en een andere verschijnt. Verstop je in de tweede struiken je hebt de zoektocht voltooid.

Fortnite Chapter 4 is een F2P (free to play) game die je kunt downloaden voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

Speel je meestal Fortnite? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen op Hobby Consolas: Hoe ontgrendel je de mid-season stijlen, Oplossingen voor de week 7 uitdagingen, of De miljoen dollar boete die Epic Games om deze reden zal betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *