Hi-Fi Rush: 9 tips en trucs die je moet weten voordat je begint te spelen

Hi-Fi Rush: 9 tips en trucs die je moet weten voordat je begint te spelen

Tot ieders verrassing is de titel nu beschikbaar voor zowel Steam- als Xbox-gebruikers. Hi-Fi Rusheen spel van actie op het ritme van muziek waar je van gaat houden.

In Hi-Fi Rush controleren we Chaieen ambitieuze rocker die vanwege zijn vaardigheden toch gezocht wordt door een sinister technologiebedrijf.

Goede oude Chai is in staat het ritme te gebruiken om al zijn vaardigheden te ontketenen, waardoor hij een kracht krijgt waar zijn vijanden jaloers op zijn.

Om je op weg te helpen, zijn hier 9 tips en trucs die je moet weten voordat je Hi-Fi Rush gaat spelen.

Hi-Fi Rush: 9 tips en trucs die je moet weten voordat je begint te spelen

Dit zijn de tips en trucs die je moet weten voor je eerste uren Hi-Fi Rush:

Bekijk de moeilijkheidsgraad

Het goede is dat we de moeilijkheidsgraad op elk moment kunnen veranderen, hetzij aan het begin van het spel, hetzij door naar het pauzemenu te gaan als we eenmaal begonnen zijn. We gaan met name naar opties, dan naar “spel” en gaan naar “andere instellingen”. Natuurlijk, als je de moeilijkheidsgraad verandert, wordt het huidige niveau teruggezet naar het laatste checkpoint.

Val niet willekeurig aan, hou het tempo erin.

Dit is een ritmetitel boordevol actie, en met hersenloos button-mashen kom je nergens. Wat je moet doen is synchroniseren met de melodieën om de ware kracht van het personage te benutten. Door in het ritme te komen krijgen we niet alleen het maximale uit onze hoofdpersoon, maar wordt hij ook enorm krachtig.

Synchronisatie

Timing is heel belangrijk, en wij raden u aan enkele seconden te nemen om het ritme te voelen, zodat u weet hoe u de aanvallen moet uitvoeren. Als u niet zo goed bent in ritme, kunt u altijd een interface guide activeren vanuit de opties om de timing te visualiseren zonder te vertrouwen op de audio.

Train uw bewegingen

Als je de eerste minuten van het spel hebt doorgebracht, ontgrendel je een soort trainingsruimte in de schuilplaats, waar je naar een speciale ruimte wordt gebracht waar je al je combo’s, speciale aanvallen of zelfs partneraanvallen kunt doornemen.

Ontwijk vijandelijke aanvallen

Vijanden vallen ook aan met ritme, en ze telegraferen hun bewegingen, dus je moet je bewust zijn van het ritme en dus weten hoe je elk van hun aanvallen moet ontwijken.

Maak gebruik van de galmindicator

Dankzij de galmmeter kunnen we indrukwekkende technieken uitvoeren, zoals speciale aanvallen en combo’s. Deze meter reset zich tussen de gevechten door, dus we raden je aan hem niet op te hopen, maar hem te gebruiken zodra je hem compleet hebt.

Profiteer van alle upgrades

Je kunt uiteindelijk de maximale gezondheid van het personage verhogen, nieuwe combo’s en andere specials vrijspelen. Je kunt ook rondslingerende onderdelen gebruiken om chips te maken die het personage voordelen geven wanneer het is uitgerust.

Houd de gezondheidsindicator in de gaten

Soms wordt het tempo een beetje hectisch en kunnen we de gezondheidsmeter uit het oog verliezen, en daarmee een onverwachte dood of twee. Vergeet niet om herstelartikelen te verzamelen zodat je altijd een volle levensmeter hebt.

Vertrouwde bondgenoten

Naarmate we vorderen in het avontuur krijgen we gezelschap van een heleboel bondgenoten, die we kunnen aanroepen om ons te helpen in gevechten of om ons door gebieden te loodsen die ontoegankelijk lijken, dus maak er optimaal gebruik van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *