De spectaculaire Starfield Xbox Series X ontworpen door POPE die niet in deze wereld thuishoort… en ooit echt zou kunnen zijn.

De spectaculaire Starfield Xbox Series X ontworpen door POPE die niet in deze wereld thuishoort… en ooit echt zou kunnen zijn.

Naar weinig spellen wordt zo reikhalzend uitgekeken (en het is een moeilijke) als naar Starfield. Ja, we weten dat Marvel’s Spider-Man 2, Zelda Tears of the Kingdom of Hogwarts Legacy sterke kanshebbers zijn, maar Bethesda Game Studios’ eerste originele IP in 25 jaar is geen geringe prestatie.

Het beste van alles Starfield zal later dit jaar landenWanneer? We weten het niet, hoewel het binnenkort zijn eigen Xbox Developer_Direct krijgt (hier is een recapitulatie van het evenement van gisteren).

Je hoeft niet ver te zoeken om te zien dat Starfield het nieuwe winnende paard van Microsoft is, en in landen als China heeft het Halo Infinite al vervangen als het bundelbeeld van de Xbox X-serie.

Na de prachtige Xbox X-serie met Halo Infinite-thema vragen velen zich af of we een Starfield-gebaseerde console zullen zien. Het zal allemaal afhangen van het succes van het spel in 2023.

Het ding is, die gewenste ruimte Xbox bestaat al, en… het is ontworpen door niemand minder dan POPE (POPeART op Twitter).. Bereid je voor op de mooiste console die we in jaren hebben gezien.

De Xbox uit de kosmos gevallen

POPE is een van de meest prominente artiesten als het gaat om consoles, controllers en gaming producten. Het is niet de eerste keer dat we van zijn ontwerpen horen, maar met Starfield is hij te ver gegaan.

Als Bethesda’s RPG een van de meest verwachte AAA’s van de afgelopen jaren is, wacht maar tot je de Xbox Series X ziet die (als de sterren op één lijn staan) bij de lancering zou kunnen horen..

Momenteel is het slechts een conceptueel ontwerp, maar dit Starfield Xbox X-serie is het mooiste wat we in lange tijd hebben gezien (via Idle Sloth’s Twitter account).

Om te beginnen is het opvallend dat het is een Xbox Series X in het wit.. Het ziet eruit als een buitenaards artefact dat door eonen heeft gereisd om onze handen te bereiken, wat alle krassen en blauwe plekken op het oppervlak verklaart.

De controller is natuurlijk ook prachtig. Kijkend naar andere Xbox thema consoles (Sekiro’s, Cyberpunk 2077’s…) is het zeker dat dit model ooit officieel zou kunnen worden.

En dat is omdat Paus kondigde gisteren aan dat hij een belangrijke vergadering had met een video game studio, en dat de toekomst van het bedrijf erg spannend is. Aan het einde van de tweet plaatste hij een groen hart..

Betekent dit dat de Starfield Xbox X Series echt zal zijn? Het is nog te vroeg om te zeggen, maar ik weet zeker dat Microsoft het ooit zal overwegen, gezien het enorme succes van dit POPE-ontwerp.

Starfield zal ergens deze 2023 beschikbaar zijn, vermoedelijk in de eerste helft van het jaar. Je kunt hem spelen op Xbox X Series X|S, Windows, Steam en Game Pass, en we hebben binnenkort nieuws in een exclusieve showcase.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *