RGG Studio bevestigt de aanwezigheid van Kenny Omega en Rahul Kohli als gedeelde kaarten in Like a Dragon Ishin… en er zullen nog vier andere cameo’s zijn.

RGG Studio bevestigt de aanwezigheid van Kenny Omega en Rahul Kohli als gedeelde kaarten in Like a Dragon Ishin… en er zullen nog vier andere cameo’s zijn.

We kijken er echt naar uit om te proberen Als een draak: Ishinremake van de spin-off Yakuza Ishin, die in 2014 werd uitgebracht… en nooit Japan heeft verlaten. Voor het eerst, vanaf 21 februari aanstaande ontdekken we het verhaal van de revolutionair Sakamoto Ryoma in het feodale Japan.

Het is een van de verrassingen die RGG Studio vorig jaar aankondigde. Like a Dragon: Ishin maakt deel uit van de heropleving van de serie, samen met een spin-off met Kazuma Kiryu in de hoofdrol en het achtste hoofdspel.

Deze nieuwe titel is geen remaster of facelift van Yakuza Ishin, maar een echte remake, vooral vanuit technisch oogpunt.

In deze recensie lees je onze indrukken van Like a Dragon Ishin, een niet aflatende stroom actie die ook zijn minigames (zoals sumo) en de gebruikelijke humor van de franchise kent.

Maar de jongens van RGG Studio hebben nog een grote verrassing in petto. Als een draak Ishin zal zes gastoptredens bevatten van…als scheidingsletters.

Twee nieuwe revolutionairen voor Ryoma

Sega en RGG Studio hebben bevestigd dat Like a Dragon Ishin 6 gaststerren zal hebben, die als gedeelde kaarten in het spel zullen verschijnen. Het beste van alles ze zullen gratis kleine DLC zijndie beschikbaar zal zijn vanaf 17 februari.

Wat zijn gesplitste kaarten? Dit zijn voorwerpen die kunnen worden gebruikt in gevechten, in de vorm van verwoestende aanvallen, power-ups of unieke vaardigheden.

Er zal een goede lijst zijn van divisielettersmet illustere Yakuza karakters naast deze 6 sterren gasten. Ook kunnen we onze kaarten verbeteren en inruilen….

Vanaf 17 februari kunt u de verdelingskaarten downloaden van Kenny Omega y Rahul Kohlidie de eerste twee bevestigde gasten zijn. De overige gasten worden de komende dagen bekendgemaakt.

Kenny Omega (in de video) is een van de grootste iconen van het worstelen, een voormalig AEW-wereldkampioen en de Executive Vice President van de competitie. Zijn divisie kaart zal de éénvleugelige Essence of the Angel aanval uitvoeren.die vijanden zal neerslaan met zijn angstaanjagende goddelijke vleugels.

Ik ben al jaren fan van de Like a Dragon-saga, en om voor altijd vereeuwigd te worden in Like a Dragon: Ishin!, het nieuwste deel van een van de meest iconische gamefranchises aller tijden, is surrealistisch.”,” zegt Omega openhartig.

Aan de andere kant hebben we Rahul Kohli (video), een bekend acteur uit verschillende Netflix-producties, zoals Midnight Mass of The Curse of Bly Manor. Zijn gesplitste kaart ontketent de krachtige aanval Essence of Igneous Storm.die vijanden verschroeit met meedogenloze vlammen.

Als die-hard fan van de Ryu Ga Gotoku Studio games was ik vereerd dat ik werd uitgenodigd om deel te nemen aan Like a Dragon: Ishin! als een van de gedeelde kaarten. Ik ben emotioneel betrokken bij het verhaal van Like a Dragon, en ik ben nerveus en opgewonden om deze rol op me te nemen en een klein deel van Ryoma’s reis te zijn.”, zegt Kohli.

Beide scheidingsletters is vanaf 17 februari gratis te downloaden als DLC.Enig idee over de overige vier?

Like a Dragon: Ishin is het nieuwe deel in de Yakuza-saga, dat vanaf 21 februari verkrijgbaar is bij PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One, Windows en Steam.. Vergeet niet dat de spin-off met Kazuma Kiryu ook dit jaar komt, en in 2024 de langverwachte Yakuza/ Like a Dragon 8.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *