Wild Hearts laat zijn tanden zien en haalt alles uit de kast in nieuwe gameplay met een beestachtige vijand en een verscheidenheid aan wapens.

Wild Hearts laat zijn tanden zien en haalt alles uit de kast in nieuwe gameplay met een beestachtige vijand en een verscheidenheid aan wapens.

Een paar maanden geleden aangekondigd, Wilde Harten wekte de nieuwsgierigheid van de meest ervaren jagers van Monster Hunter als een nieuw voorstel binnen het subgenre dat met ijzeren vuist lijkt te worden gedomineerd door de saga van Capcom.

De weddenschap van Koie Tecmo samen met EA is te danken aan het werk van Omega Forcebekend van het tot leven brengen van de Dynasty Warriors serie, komt op 17 februari naar PS5, Xbox X Series X|S en PC als een jachtspel met een duidelijk Japanse invloed.

Nou, omdat er niet zo lang meer te jagen valt, heeft Wild Hearts een nieuwe gameplay onthuld waarin ze onthulde een nieuwe kemonode beesten geïnspireerd op bekende dieren en gethematiseerd met elementen uit de Japanse mythologie.

Wild Hearts haalt zijn klauwen uit

Geen twijfel mogelijk, Wild Hearts heeft een zeer herkenbare stijl. maar belooft echt visceraal en snel te zijn in vergelijking met Monster Hunter. Deze gameplay heeft laten zien dat het veel te bieden heeft aan de jachtactie-RPG-formule.

Kemonos zijn zeer divers, en dit nieuwe sabeltandbeest heeft bewegingen die hem onderscheiden van andere vijanden die we in eerdere playthroughs hebben gezien. Wat vond je ervan?

Naast het zien van zijn gedragingen en een nieuwe kijk op de algemene elementen van de gameplay, hebben we ook in actie gezien wapens zoals een grootzwaard of een dodelijk kanon.. Zelfs de laatste slag waarmee we onze prooi kunnen afmaken is getoond.

De Gouden Wind belooft een moeilijk te doden vijand te zijn.Dus je kunt gaan nadenken over strategieën om het neer te halen. Dit is wat we al weten over dit imposante beest:

Wees niet verbaasd over het gemak waarmee de gouden wind zonder waarschuwing verandert van schijnbare lethargie naar bliksemsnelheid. Let op het moment dat hij zal toeslaan en ontwijk zijn krachtige wervelwinden door zich achter een obstakel te verschuilen. Vermijd het beest kwaad te maken, want dan zal het een nog sterkere wind oproepen en nog heviger aanvallen.

Zonder twijfel bevestigt deze nieuwe glimp wat we in onze eerste indrukken al vertelden, Wild Hearts is een van de meest veelbelovende games van 2023. Vergeet niet dat het tot PS5, Xbox X Series X|S en PC op 17 februari.. Slijp je wapens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *