DualSense Edge heeft een kleinere en kortere batterijduur dan de gewone PS5 DualSense, aldus een elektronicabedrijf.

DualSense Edge heeft een kleinere en kortere batterijduur dan de gewone PS5 DualSense, aldus een elektronicabedrijf.

Als je een PS5 hebt en denkt dat je een controller nodig hebt die completer is dan de DualSense, dan heb je geluk. Wees gewaarschuwd, het is niet echt goedkoop, maar het is zeker een verbetering ten opzichte van de standaard PS5 controller. Het is de DualSense Edge.

Bij Hobby Consolas deelden we al onze indrukken en unboxing van deze Pro controller voor PlayStation 5, die we net gaat vandaag, 26 januari, in de verkoop..

Sony heeft een voorbeeld genomen aan het succes van de Xbox Elite Series controllers van Microsoft en heeft zijn eigen controller voor professionele gamers gelanceerd. Zo presenteren wij de DualSense Edge.

DualSense Edge heeft alles wat je van een Pro-controller mag verwachten, en natuurlijk Behoudt de haptische functies van de originele PS5-controller.. De enige “maar” is dat hij aanzienlijk meer stroom verbruikt dan de oorspronkelijke DualSense, wat logisch is.

Hoe ziet de DualSense Edge er van binnen uit? Tot nu toe was het een onbekende, maar de elektronische handtekeningen zijn al begonnen met het uit elkaar halen van deze Pro controller…en ze zijn verrast (ten kwade).

De DualSense Edge-batterij

Naast het mooie ontwerp en de verscheidenheid aan functies/opties heeft DualSense Edge twee problemen. De eerste is de prijs; hebben we het over 240 euro (ongeveer hetzelfde als de Xbox Series S).een bedrag dat niet elke gamer zich kan veroorloven.

Aan de andere kant is er de batterij. Sony heeft dat weken geleden al bevestigd, de batterij van de DualSense Edge gaat minder lang mee dan die van de originele PS5-controller.

Dit komt door het grote aantal opties dat de DualSense Edge heeft. Als haptische trillingen en adaptieve triggers al behoorlijk consumptief zijn, tel daar dan nog eens bij op wat deze Pro-controller allemaal heeft ten opzichte van DualSense.

De elektronische handtekening Budd’s Controllers hebben de PS5 DualSense Edge gedemonstreerd, en hebben een afbeelding gedeeld die op sociale media tot controverse heeft geleid.

Het blijkt dat de batterij van deze Pro-controller is kleiner dan die van de originele DualSense. En het gaat zeker om een aanzienlijk verschil, zowel qua omvang als qua capaciteit.

Is de batterij van de DualSense Edge minder krachtig? Ja en nee. Hij is kleiner en heeft een kortere levensduur, maar u moet er rekening mee houden dat hij meer stroom verbruikt dan de standaardbatterij.

De batterij van de DualSense Edge is 1050 mAhiets hoger dan de PS4 DualShock 4 (1000 mAh), maar lagere capaciteit dan de batterij van de DualSense (1560 mAh)..

Is de kleinere batterij een probleem? Nou, dat is misschien wel het meest teleurstellende aspect van de DualSense Edge, en het enige aspect dat alle positieve argumenten om hem te kopen teniet zou kunnen doen.

DualSense Edge is de nieuwe controller van PS5die u al kunt kopen in de belangrijkste gespecialiseerde winkels in ons land. Hij is te vinden op verkrijgbaar voor een prijs van 239,99 euro.en PlayStation 5 is nu compatibel met de controller na een recente update.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *