Oplossingen voor de Fortnite Week 8 Uitdagingen Seizoen 1 Hoofdstuk 4

Oplossingen voor de Fortnite Week 8 Uitdagingen Seizoen 1 Hoofdstuk 4

We hebben nieuwe missies wekelijks voor Fortnite Hoofdstuk 4 van dit seizoen 1, in een week 8 van uitdagingen waar we veel ervaring kunnen opdoen.

Met hoofdstuk 4 van Fortnite seizoen 1, hebben de uitdagingen een duur van zeven dagen, dus we moeten ze voltooien voordat ze aflopen om die ervaring niet te verliezen.

De missies die we in deze week 8 hebben zijn niet erg gevarieerd, waaronder het verstoppen in struiken, het gooien van verschillende voorwerpen of het uitschakelen van ongewapende spelers.

Dus in deze gids geven we je de oplossingen voor de Fortnite week 8 hoofdstuk 4 van deze seizoen 1 zodat je alle Battle Pass beloningen kunt vrijspelen.

Oplossingen voor de Fortnite week 8 seizoen 1 hoofdstuk 4 uitdagingen.

Dit is de oplossing voor alle uitdagingen van Fortnite week 8 Fortnite seizoen 1 hoofdstuk 4:

Gooi iets (1)

We moeten elk voorwerp gooien, wat je maar wilt, het kan zelfs geldig zijn om een neergehaalde speler te gooien.

Gooi iets binnen 5 seconden schade toe te brengen aan een tegenstander (1).

Precies hetzelfde als hierboven, maar met de toevoeging dat we iets moeten gooien binnen 5 seconden na het toebrengen van schade aan een tegenstander.

Dus breng schade toe aan een vijand en gooi dan een voorwerp uit je inventaris.

Verstop je in verschillende struiken die je hebt gegooid (2).

Daartoe moeten we grote struikbommen gooien en ons dan verstoppen in de struiken die ontstaan, zoals we hebben uitgelegd in onze speciale gids.

Schakel een speler uit zonder bereikwapens in je inventaris terwijl je te voet bent (1)

Je moet een vijand uitschakelen terwijl je te voet bent en geen enkel afstandswapen in je inventaris hebt, in principe moet je ze uitschakelen met de voorhamer of een ander stuk gereedschap dat je hebt, zoals de houweel.

Je moet dit aan het begin van het spel doen, want het is veel, veel gemakkelijker.

Gebruik gezonde splash, granaatappels en vuurvliegjes (gefaseerde uitdaging).

Daarvoor moeten we de voorwerpen zoals gezonde spetters, granaatappels en vuurvliegjes vinden en in verschillende fasen gebruiken.

De meeste van deze voorwerpen vinden we willekeurig op de grond en ook in kisten. Lichtgevende potten verschijnen ook willekeurig, maar kunnen ook gevonden worden door interactie met vuurvliegjes in gebieden met hoge vegetatie.

In de eerste fase moeten we deze voorwerpen 10 keer gebruiken; in de tweede fase 30 keer, in de derde fase 60 keer en in de vierde en laatste fase 100 keer.

Kom niet als eerste in verschillende spellen (stage challenge).

Als je niet zo goed bent in het spelen van Fortnite, zul je deze uitdaging zeker snel halen.

In principe moet je nooit een opeenvolgend aantal wedstrijden winnen (eerste worden), afhankelijk van de fase waarin je je bevindt. Als je er snel doorheen wilt, laat je, zodra je de grond raakt, door andere tegenstanders uitschakelen en begin je een nieuw spel.

In de eerste fase mogen we niet 1 keer games winnen; in de tweede fase mogen we niet 3 keer games winnen; in de derde fase mogen we niet 6 keer games winnen; en in de vierde en laatste fase mogen we niet 10 keer games winnen.

Krijg EP in maker ervaring (50.000)

Net als de vorige weken moeten we naar de discover tab gaan, en genieten van de creative mode maps tot we 50.000 ervaringspunten hebben.

Hiermee heb je al de oplossing voor alle uitdagingen van week 8 van Fortnite seizoen 1 hoofdstuk 4 om snel en gemakkelijk alle ervaring op te doen.

Speel je meestal Fortnite? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen op Hobby Consoles: Hoe ontgrendel je de mid-season stijlen, Oplossingen voor de week 7 uitdagingen, of De miljoen dollar boete die Epic Games om deze reden zal betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *