Road 96 prequel aangekondigd, een van de beste indies van 2021, komt in april naar PC en consoles

Road 96 prequel aangekondigd, een van de beste indies van 2021, komt in april naar PC en consoles

Onderschat nooit een indie. De waarheid is dat een dergelijke premisse zeer toepasselijk is, vooral als we stilstaan bij hoeveel AAA- of AA-spellen die onder bescheidener titels liggen uiteindelijk onze harten veroveren. Eén daarvan is Road 96.

Road 96 was een van de beste indies van 2021, oorspronkelijk uitgebracht op Nintendo Switch en pc, later de sprong makend naar PlayStation en Xbox. Het is het nieuwe spel van DigixArtopgericht door Valiant Hearts bedenker Yoan Fanise.

Zo dompelden DigixArt en uitgever Ravenscourt ons onder in een spannende reis van meer dan 2000 km met Road 96. Het is geen perfect spel, maar zelden heeft een verhaal ons zo gegrepen.

Anderhalf jaar na de release van het origineel brengen wij u een grote verrassing: DigixArt en Ravenscourt hebben aangekondigd de prequel, Road 96: Mile 0, die ook in april uitkomt….

Road 96: Mile 0 speelt zich af vóór de gebeurtenissen van Road 96, en komt direct uit op alle huidige consoles (PlayStation, Xbox en Nintendo Switch) en pc.

Wat gebeurde er voor Road 96?

Ik weet zeker dat iedereen die Road 96 heeft gespeeld zich herinnert… Zoe, een van de hoofdpersonen van dat avontuur.. Deze jonge vrouw was de dochter van de minister van Aardolie, die werkt voor de tirannieke regering van president Tyrak.

Aan de andere kant hebben we Kaito, een jong personage uit DigixArt’s eerste spel, Lost in Harmony.die het tegenovergestelde is van Zoe. Hij werd geboren in het nederige Colton City, maar kon gelukkig ontsnappen aan de vervuiling en verhuizen naar White Sands.

Je kunt je voorstellen waar het verhaal over gaat. Road 96 Mile 0 brengt Zoe (een jong rijk meisje) en Kaito (een jonge rebel) samen in een avontuur dat gekenmerkt wordt door hun tegengestelde situaties.

Ondanks hun duistere gedrag, Zoe zal zich aangetrokken voelen tot Kaito, die haar zal vertellen over veel van de dingen die haar vader doet. die schadelijk zijn voor het milieu en het hele land.

Waarom liep Zoe weg van huis? En, meer specifiek, waarom ontmoeten we haar bij Road 96? Dat is wat we te horen krijgen in deze prequel, die… zal rechtstreeks verbinding maken met de gebeurtenis van 1986 waarmee het originele spel begint.

De sleutels tot Road 96 Mile 0 zullen zijn verhaal en ritme. Als grote nieuwigheid in de gameplay zullen we in deze prequel fases van ritmische gameplay moeten overwinnen, te midden van de relatie tussen de twee personages.

Als Kaito en Zoe praten, komen er verschillende gevoelens op het scherm. Onze missie zal zijn om kleine ritmepuzzels op te lossen, terwijl we de mysteries van het verhaal ontrafelen.

Road 96: Mile 0, de prequel van Weg 96is momenteel in ontwikkeling door DigixArt en Ravenscourt. Het zal verkrijgbaar zijn bij 4 april voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Heb jij het origineel ooit gespeeld?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *