Nieuwe gratis games aangekondigd met Epic Games Store deze en volgende week

Nieuwe gratis games aangekondigd met Epic Games Store deze en volgende week

Epic Games heeft de volgende spelletjes aangekondigd in zijn gratis spelletjes per week promotie in de winkel Epic Games Storeen er zijn enkele onverwachte verrassingen, waaronder dubbele porties.

Alle gebruikers die deze week inloggen in de Epic Games Store kunnen twee games gratis downloaden en voor altijd houden: Adios en Hell is Others.

Deze titels zullen tussen nu en donderdag gratis beschikbaar zijn 26 januarien op donderdag 2 februari op 17:00 CET (Spaanse schiereiland tijd).

Op die dag, 2 februari, worden ze vervangen door twee andere dagen. gratis spelletjesdie je gratis kunt krijgen tussen 2 en 9 februari.

Zij zijn Stad van Gangsters y Dishonored: Death of the Outsidereen standalone DLC voor Dishonored, Akane’s spel.

Gratis spelletjes van de week in de Epic Games Store

Zoals we begonnen zijn, zijn dat twee gratis games in de Epic Store deze week. Vaarwelis een first-person filmisch spel, type wandelsimulator met enige interactie, die opvalt door zijn thrillerverhaal: je bent een varkensboer in Kansas, die een bevriende huurmoordenaar heeft die je om hulp vraagt… om van de lijken af te komen. Totdat je op een dag zegt dat het genoeg is… en de dingen ingewikkeld worden.

Het andere spel is heel anders. De hel is anderen is een top-down, PvPvE shooter (d.w.z. competitieve multiplayer waarbij je ook tegen NPC’s vecht). Het speelt zich af in een stad geteisterd door nachtmerrieachtige wezens, waar niets is wat het lijkt, en de lijn tussen werkelijkheid en waanzin erg dun is…

Volgende week zijn er ook twee wedstrijden. Stad van Gangsters is een simulatiespel, waarin we vanuit het niets een crimineel imperium opbouwen, geïnspireerd op de drooglegging (jaren 1920). Beheer je eigen bars en pubs, distributie en productie… en houd de concurrentie en de wet op afstand.

Aan de andere kant, Dishonored: Death of the Outsider is een spin-off van Dishonored, een op zichzelf staande uitbreiding (normaal geprijsd voor 29,99 euro) uitgebracht in 2017 (na Dishonored 2) waarin we spelen als Billie Lurk en de Outsider moeten doden, een bovennatuurlijke figuur die volgens beiden een sleutelrol heeft gespeeld in het ontvouwen van enkele van de meest oneervolle gebeurtenissen van het Rijk.

Hier is onze recensie van Dishonored Death of the Outsider, een campagne die diep in deze wereld duikt, met grote speelvrijheid, en die velen niet hebben gespeeld.

Hoe download je gratis spellen uit de Epic Games Store?

Het downloaden van deze gratis PC spellen is zeer eenvoudig. Ga gewoon naar de Epic Games Store. Dan inloggen en scroll naar beneden op de homepage naar de gratis spelletjes sectie.

Daar kun je zien welk spel ze die week gratis weggeven. Klik erop en klik op Haal.

Het zal zijn alsof je ze koopt, maar tegen nul euro: dan je kunt ze downloaden wanneer je maar wiltbewaar je ze voor altijd. Maar je moet dit doen voor 17:00 CET elke donderdag, wanneer de wedstrijden op promotie veranderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *