Naughty Dog zegt dat het verder is gegaan met Uncharted en hetzelfde zou kunnen doen met The Last of Us

Naughty Dog zegt dat het verder is gegaan met Uncharted en hetzelfde zou kunnen doen met The Last of Us

The Last of Us y Uncharted zijn twee van PlayStation’s meest iconische saga’s, de twee meest recente creaties van de studio. Naughty Dog… en toevallig ook de eerste twee IP’s van Sony PlayStation die grootschalige film- en tv-verfilmingen krijgen.

The Last of Us is nu populairder dan ooit dankzij de HBO-serie Max, en de mediagenieke bedenker ervan, Neil Druckmann, gaf onlangs een interview aan BuzzFeed waarin hij zinspeelde op de mogelijke toekomst van The Last of Us en Uncharted in videogames.

En we hebben goed nieuws voor The Last of Us fans…en slecht voor Uncharted fans.

Uncharted maakt al deel uit van Naughty Dog’s verleden.

Ik weet dat veel mensen zich afvragen of The Last of Us Part 3 doorgaat of niet. Ik kan alleen maar zeggen dat we bij Naughty Dog het voorrecht hebben dat onze uitgever Sony is, wat betekent dat Sony onze spellen financiert.

Druckmann legt uit dat Sony hen vertelde ha gesteund bij elke stap”, en in tegenstelling tot wat mensen denken, betekent het feit dat iets slaagt niet dat… Sony zet ze onder druk om een vervolg te maken. En hij geeft Uncharted als voorbeeld.

“Uncharted was ongelooflijk succesvol voor ons, Uncharted 4 was een van onze best verkochte spellen, en we konden de laatste hand leggen aan dat verhaal en zeggen dat we klaar zijn. We zijn verder gegaan.“.

The Last of Us Part 3 zal afhangen van of ze een goed verhaal schrijven.

Evenzo, met The Last of Us Het is aan ons of we ermee door willen gaan of niet. Ons proces is hetzelfde als toen we deel 2 maakten.

“Als we een goed verhaal kunnen bedenken met een universele boodschap over liefde, zoals in het eerste en tweede spel, dan vertellen we dat verhaal. Als we niet met iets kunnen komen, krijgen we een zeer sterk einde met deel 2 en dat zal het einde zijn.“.

Zo impliceert Druckmann dat er nog niets beslist is over The Last of Us 3. Druckmann houdt vol dat zijn volgende spel, de titel multiplayer van The Last of Us, waarin “je met een vriend naar binnen kunt gaan en de spanning van deze wereld kunt ervaren met een nieuw verhaal en personages”, wordt een even ambitieus project.

Maar over Uncharted is hij heel duidelijk: ze zijn al klaar met het verhaal van Nathan Drake en haken af… wat botst met recente geruchten over een Uncharted reboot bij een andere studio.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *