Shakira, in het Grammy Museum

Shakira, in het Grammy Museum

De Grammy-museumgevestigd in Los Angeles (VS), gaat op 4 maart open een interactieve weergave van Shakira’s muzikale carrière met objecten uit zijn persoonlijk archief, drie films en een meeslepende ruimte geïnspireerd op zijn “El Dorado”-tournee.

“Het is een eer om de reis van mijn carrière tentoon te stellen in het Grammy Museum. (…) Deze stukken getuigen van zoveel onvergetelijke momenten die ik koester en ik ben heel blij ze te kunnen herbeleven“Zei de Colombiaanse artiest in een persbericht dat deze donderdag is uitgegeven door de United States Recording Academy.

De instelling, organisator van de prestigieuze Grammy Awards, heeft aangegeven dat de tentoonstelling “Shakira: de Grammy Museum-ervaring” heeft als doel verken de nalatenschap van de singer-songwriter vanaf haar oorsprong als liefhebber van Latin rock totdat hij een superster werd in andere genres zoals bachata of reggaeton.

De tentoonstelling, die permanent te zien zal zijn in een galerij gewijd aan Latijns-Amerikaanse muziek, zal veertig objecten uit Shakira’s persoonlijke archief presenteren, zoals de twee pakken die hij droeg tijdens zijn Super Bowl-optreden in 2020 of zijn Gibson Firebird elektrische gitaar die bedekt is met 70.000 zwarte Swarovski-kristallen.

Evenzo zullen verschillende van de compositienotitieboekjes en drie originele films die zijn opgenomen tijdens de tournees die de winnaar van dertien Latin Grammy’s en drie Amerikaanse Grammy’s in verschillende delen van de wereld heeft gemaakt, ook worden tentoongesteld.

de advertentie komt na de succesvolle lancering van «SHAKIRA | BZRP Muziek Sessies #53»samen met de Argentijnse producer en DJ Bizarrap, die geschiedenis heeft geschreven door het snelst groeiende Latin-nummer te worden erin geslaagd om 100 miljoen digitale weergaven te bereiken.

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *