Hobby Consolas 379, te koop met Hogwarts Legacy op de voorkant.

Hobby Consolas 379, te koop met Hogwarts Legacy op de voorkant.

Nummer 379 van Hobby Consolas is nu beschikbaar. in kiosken, hypermarkten en andere erkende verkooppunten. De cover is opgedragen aan Hogwarts Legacy, dat alles in zich heeft om het beste Harry Potter-spel te worden, een saga die in meer dan twintig jaar nooit de voorpagina van het tijdschrift heeft gehaald, omdat er nooit een titel van dit kaliber is geweest.

In een tien pagina’s tellend verslag hebben we alles verzameld wat er te weten valt over het spel van Warner Bros., dat ons vanaf 10 februari verandert in leerlingen van Zweinstein School of Witchcraft and Wizardry. We hebben ook de ongeveer twintig videogames uit de serie bekeken die vanaf 2001 tot nu zijn uitgebracht.

Februari wordt ook de maand van PlayStation VR2, We hebben een verslag van twaalf pagina’s gewijd aan de nieuwe virtual reality-kijker van de PS5. Daarin splitsen we alle functies van de headset op en bespreken we de belangrijkste premièregames, zoals Horizon: Call of the Mountain, Moss, Gran Turismo 7, Demeo, No Man’s Sky, Rez Infinite…

De derde actualiteit gaat over de lawine van Japanse spelletjes aan het begin van het jaar. Na de vele die in januari zijn uitgekomen, komen Wild Hearts, Like a Dragon: Ishin!, Wo Long: Fallen Dynasty, Resident Evil 4, Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, Bayonetta Origins, Octopath Traveler II… in de loop van februari en maart…

In de retro sectie, kijken we terug op de vijfentwintigjarige geschiedenis van de Unreal Engine, een van de engines die het meest heeft bijgedragen aan de grafische evolutie van videogames. Bovendien, herinneren we ons een geweldig SNES-spel als Dragon Ball Z: Super Butoden en het traject van Durell Software, die van wonderen als Saboteur naar verzekeringstoepassingen ging.

Terug naar het heden, het begin van het jaar is meestal mager qua releases, maar toch, is de analyse sectie van dit nummer goed gevuld, met games als Fire Emblem Engage, Persona 4 Golden, Persona 3 Portable, One Piece Odyssey, Vengeful Guardian: Moonrider en High On Life.

Wat betreft de preview sectie, bekijken we vier spellen waar we over gaan praten. De eerste twee zijn de Dead Space-remake, die EA’s saga nieuw leven zal inblazen, en Atomic Heart, met zijn sterke reminiscenties aan BioShock. De andere twee zijn Blanc en Season: A Letter to the Future, twee indies die voorbestemd zijn om hun stempel te drukken met hun artistieke visie.

Het blad is aangevuld met de rest van de gebruikelijke rubrieken, zoals Actualízate (met zijn nieuws- en opiniekolommen), El Sensor (met zijn hilarische true-false voor de vlag), Teléfono Rojo (met Yen op het toestel), Mis sufrimientos favoritos (deze maand met een Capcom ‘pachyderm’) of El rincón del coleccionista (met zijn glorieuze merchandising).

Wij herinneren u eraan dat, naast de bovengenoemde verkooppunten, u kunt ook aankoop Hobby Consolas 379 in onze Axel Store, zodat het direct bij u thuis afgeleverd kan worden, of neem een jaar lang een abonnement op het tijdschrift.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *