The Day Before werd uitgesteld voordat ze het handelsmerk geschil hadden.

The Day Before werd uitgesteld voordat ze het handelsmerk geschil hadden.

The Day Before in de problemen? Het spel van Fntastisch stond op het punt uitgebracht te worden in PCSteam Deck, PS5 en Xbox Series X|S toen het van Steam verdween en werd uitgesteld, maar de studio zegt dat dit al gepland was.

Hoewel gebruikers praten over een nieuwe Abandoned-achtige zwendel, is de ontwikkeling ervan “zeer veilig“Ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed komt. Vooral omdat alles gepland was en deze extra tijd hen meer zekerheid geeft.

Natuurlijk zouden ze veel meer moeten doen voor de gemeenschap, aangezien het een van de meest geanticipeerde games op Steam was en ze snel nieuws beloofden tegenover het wantrouwen van de gemeenschap.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor het spel willen gebruikers geruststellen dat de vertraging deel uitmaakte van hun plannen voor deze onrust op Steam, maar natuurlijk zijn de zaken nu erg gespannen.

Studio medeoprichters Eduard en Aisen Gotovtsev spraken met IGN en spraken over deze en andere problemen die ze op hun kerfstok hebben en die momenteel worden opgelost.

We wilden de releasedatum van het spel vervroegen en het samen met (uitgever) Mytona aankondigen in een gameplayvideo van 10 minuten. En dan weet je wat er gebeurd is.

Dus nu hebben we voor de zekerheid en om er zeker van te zijn dat er geen overschrijvingen meer zijn, samen met de uitgever gekozen voor 10 november. Het is een veilige datum, gezien het handelsmerk geschil.“.

Ook aan The Day Before voor PlayStation en Xbox wordt nog gewerkt.

Fntastic is “zeer zeker“dat het probleem met het merk zal worden opgelost dankzij “sterke juridische partners“. Deze extra tijd zal het team toelaten om “zich beter voorbereiden op de première en algemene verbeteringen in het spel aanbrengen.

Het wordt nog meer gepolijst, geoptimaliseerd en boordevol inhoud.“. Ondanks beschuldigingen dat het spel niet in ontwikkeling is, heeft zijn studio herhaald dat het wel degelijk bestaat.

De storm zal uiteindelijk kalmeren en de tijd zal alles op zijn plaats zetten. Als het spel komt, zullen de mensen de waarheid zien.“, zeiden ze.

Maar terwijl we hier zijn, dankbaar voor een fantastische reis en dat je bij ons bent.“. In feite heeft Fntastic in een verklaring onthuld dat The Day Before al 4 jaar in ontwikkeling is en volledig is gefinancierd door Mytona.

Wij begrijpen dat sommige spelers, die niet het hele plaatje zien, twijfels hebben over het spel. Onze aandacht is altijd uitgegaan naar het product zelf.

We maken het spel al 4 jaar. Het is allemaal bloed en zweet geweest en de vele leden van het team walgen van dergelijke beschuldigingen.

We hebben geen cent van de mensen aangenomen: geen crowdfunding, geen reserveringen, geen donaties. Het spel is gefinancierd door Mytona, een van ’s werelds grootste mobiele uitgevers, die de bouw van het spel bij elke mijlpaal volgens ons contract heeft gecontroleerd.“.

Zij beweren dat hij alleen gelooft “in het eindproduct. Wat iemand ook zegt, je zult het zien op 10 november van dit jaar. Wij hopen dat u na het succes ervan vertrouwen zult hebben dat als u deze keer volhardt in een droom, deze zal uitkomen ondanks obstakels en twijfels.“.

The Day Before lanceert op PC, Xbox X|S Series en PS5 is ontwikkeld in Unreal Engine 5 (wat resulteerde in een vertraging) en heeft onbetaalde vrijwilligers, maar zie andere vertraging eind 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *