Dead Space Remake heeft een merkwaardige knipoog naar Dead Space 2 die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg, of misschien is het gewoon een kleine hommage.

Dead Space Remake heeft een merkwaardige knipoog naar Dead Space 2 die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg, of misschien is het gewoon een kleine hommage.

Vandaag te koop Dead Space Remakeeen van de meest geanticipeerde games van 2023 die de erfenis van een van de beste horrorgames aller tijden eert. Wij van Hobby Consolas hebben u al een volledige review gegeven, en we kunnen u zeggen dat we hem geweldig vonden.

De titel van EA Motive is ongetwijfeld een van de beste remakes ooit gemaaktdie doet denken aan Capcom’s uitstekende remakes van de Resident Evil serie.

De rest van de gamepers was ook dol op Dead Space Remake, een echt eng spel dat weet te vernieuwen met respect voor het originele materiaal van Visceral Games.

Zullen we in de toekomst waarschijnlijk meer Dead Space remakes zien? We zullen niet ontkennen dat het een verleidelijk idee is, aangezien Dead Space 2 en Dead Space 3 ook geliefde horrorgames zijn.

We zullen moeten afwachten hoe Dead Space Remake, dat nu uit is voor PS5, Xbox Series X|S en PC, het commercieel doet.

Dead Space 2 Remake?

Dead Space Remake vertelt hetzelfde verhaal als het originele spel. We willen echter geen details weggeven van Isaac Clarke’s avontuur op de USG Ishimura, dus je kunt gerust zijn.

Als je de EA Motive titel voor de eerste keer uitspeelt, heb je de New Game + modus vrijgespeeld. Zo kun je spelen met het niveau 6 geavanceerde pak, een nieuw type necromorph onder ogen zien… en een alternatief einde zien..

Dit einde kwam nooit voor in Dead Space, dus het is interessant om een nieuw lot voor onze hoofdpersoon te ontdekken. Echter, zijn niet de enige nieuwe functies in New Game +.

SPOILERS

Dead Space Remake ook bevat kleine veranderingen in bepaalde plotpunten.. Concreet gaat het om gewijzigd commentaar en dialoog voor bepaalde personages in het spel (via GameSpot).

We zullen niet te veel in detail treden, maar in principe is het mogelijk om een ongepubliceerd tekstlogboek voor het eerste spel te vinden, wanneer je Dead Space Remake’s New Game + speelt.

In dit logboek, twee USG Ishimura werknemers praten over het zoeken naar een nieuwe baan. volgend jaar, met het oog op de gevreesde ontmanteling van het schip.

Dan zegt een van de werknemers dat ze hun geluk kunnen beproeven op Titan Station. Ja, dit is de hoofdsetting van Dead Space 2.waarin Isaac vecht voor zijn leven nadat hij ontsnapt is uit de Ishimura.

Het is een leuke knipoog van EA Motive naar het originele Dead Space vervolg, maar misschien is dat ook wel alles. Sommige fans denken dat het de ontwikkeling van een toekomstige Dead Space 2-remake kan betekenen, maar dat is slechts een gok.

Het is zeker een mogelijkheid. Als deze eerste remake succesvol is, EA geeft mogelijk groen licht voor remake Dead Space 2in navolging van Capcom met Resident Evil, en het voorbeeld van Mass Effect Legendary Edition.

Denk je dat we een Dead Space 2 remake krijgen in de toekomst? Voorlopig nemen we genoegen met Dead Space Remake, een uitstekend horrorspel dat is nu beschikbaar voor PS5, Xbox X Series X|S en PC.. Vergeet niet dat je Dead Space 2 gratis kunt krijgen als je het spel vooraf hebt besteld op Steam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *