11 Dead Space Remake tips en trucs voor nieuwe en ervaren spelers

11 Dead Space Remake tips en trucs voor nieuwe en ervaren spelers

Of je nu genoten hebt van de originele titel uit 2008 of dat je nieuw bent met deze licentie en er van wilt gaan genieten met deze remake van Dead Space origineel, wil je goed voorbereid zijn op de gevaren die je te wachten staan.

En het feit is dat Dead Space Remake het is geen gemakkelijk spel, en je zult bang zijn, en om een goede leercurve te hebben is het een goed idee om een paar tips te kennen die van pas zullen komen voor die eerste paar uur van de remake.

Daarom geven we je in deze gids voor Dead Space Remake 11 tips en trucs die ideaal zijn voordat je begint te spelen, en waarmee je onder andere meer uit de vaardigheden, wapens en verkenning kunt halen.

Dus doe mee met deze 11 tips en trucs die van pas komen voordat je Dead Space Remake gaat spelen.

11 Dead Space Remake tips en trucs nuttig voor nieuwe spelers en experts.

Gebruik kinesis om voorwerpen op te pakken en te gooien.

Kinesis kan worden gebruikt om voorwerpen van het toneel op te pakken en naar vijanden te gooien, maar ook om allerlei puzzels op te lossen.

Het goede van voorwerpen naar vijanden gooien is dat we ze kunnen beschadigen of vertragen, vooral de rode cilinders die bij inslag ontploffen.

Het is ook raadzaam die voorwerpen te gooien die lijken op gloeiende blauwe lantaarns, omdat je ze een status kunt toebrengen om ze te vertragen.

Onderzoek en ontdek zoveel als je kunt

Het draait allemaal om verkennen, en we bedoelen absoluut alles, mis geen enkele kamer.

Als je een kamer niet kunt openen, noteer dat dan, want even verderop kun je hem wel openen.

Tijdens het verkennen vind je medische voorraden, munitie, oplaadbare vaardigheden en credits, en vergeet niet om niet alleen kratten te openen, maar ook dozen en alle structuren die geopend kunnen worden.

Stamp op de lichamen die je ziet

Het is niet erg leuk, maar als je op elk lijk of vijandelijk lichaam stampt dat je ziet, heb je kans dat er een item uitvliegt, en het is een goede manier om items te krijgen.

Besparen wanneer je kunt

Hoewel we autosaves hebben, we hebben zelfs save rooms voor de grote eindbazen, is het een goed idee om altijd zo nu en dan op te slaan, dus maak gebruik van absoluut elk opslagpunt en maak zelfs meerdere opslagbestanden aan.

Uw spaargeld beheren

Als je veel spullen verzamelt, zul je merken dat de opslagruimte schaars begint te worden.

Ga niet als een gek alles in de winkel verkopen, probeer medische voorraden en munitie te bewaren, en als je ruimte moet maken en het wilt verkopen, kun je de artikelen naar het magazijn sturen, dat je vanuit elke winkel kunt bereiken.

Gebruik de kaart correct

De kaart is onze beste vriend, en het heeft een fantastische locator. We kunnen ons doel pingen, en een blauwe lijn zal zich over de kaart verspreiden om ons naar het doel te leiden.

Op de kaart hebben we ook pictogrammen aangebracht voor nuttige locaties zoals winkels of opslagpunten.

Prioriteit geven aan pak upgrades

Als je je credits en nodes verstandig wilt investeren, moet je je richten op het upgraden van je pak. Verhoog zaken als gezondheid en zuurstof en vergeet niet om absoluut alle pak upgrades in de winkel te kopen om bijvoorbeeld ook inventaris slots te vergroten.

Laat de vijanden je niet omringen

Er zullen bepaalde momenten zijn waarop we meerdere vijanden hebben die ons aanvallen en het onmogelijk lijkt om ze af te maken, en het is aanbevolen om de bijbehorende vaardigheid te gebruiken zodat je ze kunt vertragen.

Wees niet bang om ledematen af te hakken

Dit is wat je gaat doen zodra je de plasmasnijder hebt, en het is ideaal dat je, in plaats van zoveel munitie te verspillen aan hoofd- of lichaamsschoten, direct op de ledematen van de vijand aanvalt om ze te vertragen en ook om ze gemakkelijker af te maken.

Vertrouw niet op lijken op de grond…

Als je een lijk op de grond ziet liggen, is de kans groot dat je wordt aangevallen als je er langs loopt, dus je moet voorzichtig zijn. Hetzelfde gebeurt niet met vijanden die je eerder hebt uitgeschakeld.

Wapens toewijzen aan snelle sleuven

In plaats van door je inventaris te moeten gaan om de juiste wapens voor het moment te kiezen, wijs je de wapens die je het meest gebruikt toe aan de snelle slots.

Dit zal veel tijd besparen.

Vergeet echter niet dat de nieuwe wapens die je oppikt niet automatisch worden toegevoegd aan de snelle slots, en dat je dat van tevoren moet doen.

Dus deze 11 tips en trucs komen goed van pas voordat je Dead Space Remake gaat spelen om je een goede leercurve te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *